Μπαράζ νέων ανανεώσεων στον Απόλλωνα Λάρισας

Ανανεώσεων συνέχεια για τον Απόλλωνα Λάρισας, που διατήρησε στο δυναμικό του ούτε έναν, ούτε δύο αλλά συνολικά επτά παίκτες ακόμη.

Ο λόγος για τους Νίκο Σουλίδη, Γιάννη Φιρινίδη, Πέτρο Διβανέ, Δαβίδ Ιβανίδη, Κώστα Καμπέρη, Βαγγέλη Ανδρέου και Κώστα Σκούπρα, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση των «κυανόλευκων», και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζανά για την επέκταση της συνεργασία τους και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων Λάρισας μετά από τις συναντήσεις που είχε ο πρόεδρος και προσεχώς μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς

παρουσία και του προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη ήρθε σε συμφωνία με άλλους επτά (7) ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ ώστε να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18. 

Η άποψη της διοίκησης συνεπικουρούμενη και από την τεχνική ηγεσία είναι, ότι οι παίκτες αυτοί, κρίθηκαν με βάση το ποδοσφαιρικό τους ταπεραμέντο, ότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στην ΠΑΕ ανεξάρτητα από την μεγαλύτερη κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα. 

Με την απαράμιλλη αγωνιστικότητα τους και την ευπρέπεια που τους διέκρινε, εκτιμήθηκαν δεόντως από όλη την “οικογένεια” του Απόλλωνα και είναι σίγουρο ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πετύχει η ομάδα μας, τους φιλόδοξους στόχους που έχει χαράξει η διοίκηση.

Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν και θα συνεχίσουν στον Απόλλωνα είναι οι εξής:

1) Σουλίδης Νικόλαος

2) Φιρινίδης Ιωάννης (Τ)

3) Διβανές Πέτρος

4) Ιβανίδης Δαβίδ

5) Καμπέρης Κωνσταντίνος

6) Ανδρέου Ευάγγελος

7) Σκούπρας Κωνσταντίνος

“Καλή σεζόν με υγεία παιδιά και όλοι ΜΑΖΙ με πίστη να συνεχίσουμε να κάνουμε όλη την ποδοσφαιρική χώρα να μιλάει με σεβασμό για εμάς…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις