Στην Αθήνα για το HABAWABA τα προμίνι της Νίκης Βόλου

Aναχωρεί για την Αθήνα, η αποστολή προμίνι (U11) της Νίκης Βόλου για να συμμετέχει στο 2ο διεθνές τουρνουά HABAWABA. Η ομάδα της Νίκης έχει κληρωθεί στον όμιλλο C με το ψευδώνυμο MAGNITES και θα ατιμετωπίσει τις εξής ομάδες: GEZIRA ( EGYPT) , NEL HIPPOCAMPUS, OLYMPIAKOS P., ANOG DOLPHINS & HSC STARS ( EGYPT).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Χαρακτηρίζεται ένας σχετικά δύσκολος όμιλλος με τους περσινούς finalist HSC STARS, την αξιόμαχη ΝΕΛ και τις παραδοσιακά μεγάλες ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Γλυφάδα. Η Gezira είναι η δεύτερη σε δύναμη στην Αίγυπτο. Η δική μας ομάδα, καλά προετοιμασμένη απο τις προπονήσεις και τα φιλικά θα διεκδικήσει την ανώτερη θέση στην κατάταξη φυσικά μέσα απο το διασκεδαστικό και εμπειρικό ταξίδι που προσφέρει η συμμετοχή μας στο τουρνουά.

Την ομάδα απαρτίζουν οι εξής αθλητές: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Σ., ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ Θ., ΓΛΟΥΜΗΣ Π., ΡΟΜΦΕΑΣ Κ., ΚΑΝΑΚΗΣ Χ., ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ Δ., ΕΓΝΑΤΙΑΔΗΣ Α., ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ Β., ΣΤΕΛΟΣ Β., ΚΑΒΟΥΡΑΣ Β., ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ Ν., ΑΔΑΜΑΣΟΓΛΟΥ Δ.,ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Γ. Την αποστολή θα συνοδεψει ο προπονητής ΑΔΑΜΑΣΟΓΛΟΥ Γ., ο έφορος ΚΑΝΑΚΗΣ Σ. και πολλοί γονείς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις