Παραμένει στη Νίκη ο Δημολιός!

Καλά κρατεί ο χορός των ανανεώσεων συνεργασίας στη Νίκη και καθημερινά ανακοινώνονται οι ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας. Μετά τους Μέτσε και Παπαδήμα, σειρά πήρε ο Δημήτρης Δημολιός, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Νίκης Βόλου.

Ο Δημήτρης Δημολιός αποτελεί με βεβαιότητα την ευχάριστη έκπληξη της περσινής Νίκης Βόλου και η παραμονή του αποτελεί επιτυχία της διοίκησης καθώς υπήρχαν σημαντικές προσφορές άλλων ομάδων να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του βολιώτικου συγκροτήματος δεν έχασε λεπτό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του στο πρωτάθλημα ενώ σε πολλά παιχνίδια δίκαια πήρε τον άτυπο τίτλο του MVP.

Με την παράλληλη παραμονή του Νίκου Παπαδήμα, οι κυανόλευκοι έχουν εξασφαλίσει δύο ποιοτικές λύσεις για τα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής. Και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην επιθετική ανάπτυξη από τις πτέρυγες, όπως επιβάλλεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο 22χρονος αμυντικός υπό διαφορετικές συνθήκες από τις περσινές είναι δεδομένο πως θα μπορέσει να ξεδιπλώσει όλο του το ταλέντο στον αγωνιστικό χώρο αποκτώντας σημαντική προσωπική και ομαδική υπεραξία.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δημολιό για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Δημήτρης Δημολιός είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1995 και έχει ύψος 1,73. Τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 30 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Δημήτρης Δημολιός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

Πως αισθάνεσαι που θα φοράς για 2η χρόνια τη φανέλα της Νίκης;
Έχω έντονα συναισθήματα χαράς διότι το να παίζεις μπροστά σε κόσμο που αγαπάει υπερβολικά την ομάδα, δεν το βρίσκεις συχνά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δένεσαι με την ομάδα.

Έπειτα από μία γεμάτη χρονιά σε συμμετοχές ποιοι είναι οι στόχοι σου;
Οι στόχοι μου πλέον ξεκάθαρα, μετά από μια καλή χρονιά που είχα, είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, να δώσουμε χαρά στον κόσμο και εγώ μέσα από την ομάδα να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…
Να είναι κοντά μας, όπως κάνουν πάντα άλλωστε, γιατί η καινούρια διοίκηση βγάζει υγεία και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις