Ε. Τσιμπανάκος: Δεν θέλαμε να διχάσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Β.

Μοναδική πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα που παρουσιάστηκε στη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα (3/7) ήταν αυτή του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, καθώς ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να αποσυρθούν, αφού δεν έγινε δεκτή η πρότασή τους για πενταμελή διοικούσα επιτροπή, για να μην

βάλουν τον κόσμο σε διαδικασία επιλογής. Ο πρώην αντιπρόεδρος, με δήλωσή του στο liganews.gr, εξήγησε αυτή του την κίνηση και έστειλε μήνυμα ενότητας στον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Με τον Γιάννη Κουφιδάκη και τους άλλους επιχειρηματίες, είχαμε καταστρώσει ένα πλάνο για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν θέλαμε να διχάσουμε. Εμείς δεν θέλαμε να δημιουργηθεί ένταση με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, αλλά και του είπαμε πως θα στηρίξουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια.
Αν και ο Ερασιτέχνης δεν έπαιξε σωστά το ρόλο του, εμείς για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου, επειδή είναι ιδέα και πάνω από όλα, κάναμε πίσω για τον λόγο ότι δεν θέλαμε να διχάσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Εξάλλου τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά για εμάς, και δεν θέλαμε να μπούμε στη διαδικασία της ψηφοφορίας, πατά το γεγονός ότι ο κόσμος ήταν μαζί μας.
Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να βρει γρήγορα τον δρόμο του με σωστούς τρόπους και γνώμονα την αλήθεια, που αν δεν επικρατεί, πρέπει να επικρατήσει. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μόνο για πρωταθλητισμό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις