ΣΦΟΒ: Πλήρη στήριξη στη διοίκηση Μποτσιβάλη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦΟΒ δηλώνει πλήρη στήριξη και συμπαράσταση στον κ. Μποτσιβάλη, καλεί τη διοίκηση να είναι προσεκτική στις επιλογές της, καθώς η περσινή χρονιά ήταν αποτυχημένη, τόσο σε προπονητές και ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και την εκλογή του κ. Μποτσιβάλη, ως προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εμείς δηλώνουμε πλήρη στήριξη και συμπαράσταση στον κ. Μποτσιβάλη και είμαστε σίγουροι για τον φετινό πρωταθλητισμό. Ο πρόεδρος, για τρίτη φορά στο τιμόνι του Ολυμπιακού, καλείται πλέον με τους συνεργάτες του, να δώσουν τη μεγάλη χαρά στους χιλιάδες οπαδούς μας.
Συγχαίρουμε το σώμα της γενικής Συνέλευσης, συγχαίρουμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα για τις προσπάθειες και ενέργειές τους, ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα μας. Να είναι δίπλα στη διοικούσα επιτροπή, ώστε να γίνονται οι καλύτερες επιλογές σε προπονητές και παίκτες.
Επίσης, συγχαίρουμε τους κ.κ. Κουφιδάκη και Τσιμπανάκο για το ενδιαφέρον τους και την ειλικρινή στάση τους στη Γ.Σ. Θα είναι χρήσιμοι στον σύλλογό μας, ο μεν κ. Κουφιδάκης με την εμπειρία του, την οικονομική του δυνατότητα και τις γνωριμίες του με φίλους, χορηγούς και σπόνσορες, ο δε κ. Τσιμπανάκος ως γνώστης της αγοράς, γέννημα-θρέμμα Ολυμπιακός, μπορεί να προτείνει ποιοτικούς παίκτες που θα τους εγκρίνει η διοίκηση. Τώρα έρχεται η υποχρέωση του κόσμου. Όλοι με ένα διαρκείας ή με ένα εισιτήριο. Για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζεται γερό οικονομικό μπάτζετ, γνώσεις, προπονητής «βράχος» και καλός μάνατζερ.
Εμείς μπορούμε να συνδράμουμε στο πρώτο μέρος, στο μπάτζετ. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είναι δυνατόν από μόνες τους οι διοικήσεις να αντέξουν όλο το «φορτίο» και απλώς εμείς να έχουμε απαιτήσεις. Στα άλλα υπεύθυνη είναι η διοίκηση.
Εμείς τους καλούμε να είναι προσεκτικοί στις επιλογές τους, διότι πέρυσι αποτύχαμε 98% σε προπονητή και σε παίκτες. Και όποιος δε μαθαίνει από τα λάθη του, τα επαναλαμβάνει. Είναι κανόνας.
Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νεώτερα από τον ΣΦΟΒ από επαφές που είχαμε με υφυπουργό, για εκλογές, για τα νέα μας γραφεία στην αρχή της Ιάσονος που είμαστε σε διαπραγμάτευση, για τη γιορτή των 46 χρόνων του ΣΦΟΒ που θα τα γιορτάσουμε Οκτώβρη-Νοέμβρη.
Υ.Γ. Χαιρετίζουμε το πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Τους υπενθυμίζουμε τον όρκο των Ολυμπιακών ότι για τα επόμενα 50 χρόνια, δε θα βγάλουν βουλευτή στον Βόλο και το ποσοστό τους θα είναι κάτω του 2,8%».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις