Μόνιμος κάτοικος Βαρκελώνης ο Μέσι

Δεν πάει πουθενά ο Αργεντινός. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσουν να φύγει, δεν υπήρχε περίπτωση ο ίδιος να φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας και έτσι παραμένει «μπλαουγκράνα» για άλλα τέσσερα χρόνια για να οδηγήσει την ομάδα της καρδιάς του σε πολλούς ακόμα τίτλους. 

Οι φήμες ήταν πολλές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάποιες από αυτές εξαιρετικά αρνητικές για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα καθώς ανέφεραν πως είναι πολύ πιθανό ο Μέσι να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, καθώς ήδη έκανε… κολπάκια κατά τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο. 

Καμία υπόσταση δεν είχαν όλα αυτα τα δημοσιεύματα. Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την απόλυτη συμφωνία με τον Αργεντινό σούπερ σταρ για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και οι υπογραφές θα μπουν εντός των επόμενων ημερών, όταν ο Μέσι επιστρέψει από το μήνα του μέλιτος στη Βαρκελώνη. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, η ρήτρα αποδεύσμευσης του Μέσι φτάνει πια τα 300 εκατομμύρια ευρώ (από 250 εκατομμύρια ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα), για όποια ομάδα ενδεχομένως θελήσει να τον αποκτήσει πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τους Καταλανούς. 

Ο Μέσι αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα από τα 13 του, όταν η οικογένειά του αποφάσισε να αφήσει το Ροζάριο ώστε ο μικρός Λιονέλ να ενταχθεί στη φημισμένη «Μασία». 

Σήμερα, στα 30 του πια, είναι ένας θρύλος όχι μόνο της ομάδας, αλλά και του ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει 30 τίτλους, μεταξύ των οποίων τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, οκτώ πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Ισπανίας. Έχει αναδειχθει, επίσης, πέντε φορές κορυφαίος παίκτης του κόσμου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις