Στοίχημα: Με το Over 2.5 στη Βολιβία

Χαμηλοί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, όπου οι επιλογές έρχονται κυρίως απ’ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η αναμέτρηση Χόρχε Βίλστερμαν – Ατλέτικο Μινέιρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, όπως επίσης και το ματς για την εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος Αμερικής, Νιου Ίνγκλαντ – Νέα Υόρκη. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

«Ανοιχτό» ματς στη Κοτσαμπάμπα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Βίλστερμαν – Ατλέτικο Μινέιρο, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.80 στην Interwetten. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των Βραζιλιάνων τον Αύγουστο. Η ομάδα της Βολιβίας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Απερτούρα 2017 με εντός έδρας ήττα 1-3 απ’ την Πετρολέρο Γιακουίμπα, έκανε κάκιστο τουρνουά με ρεκόρ 6-5-11, που την έφερε στην 11η θέση. Κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία οκτώ ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (1-3-4), στο Κόπα Λιμπερταδόρες είχε εξαιρετικές επιδόσεις εντός έδρας, όπου σημείωσε 3/3 νίκες, όλες συνδυάστηκαν με Over 2.5. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο Μινέιρο ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα Βραζιλίας, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βρει τα πατήματα της. Πήρε 10 πόντους στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (3-1-0), έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο Κόπα Λιμπερταδόρες, σ’ όλες σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ. Θεωρούμε ότι το ματς θα «ανοίξει», επιλέγουμε Over 2.5.

Νo Goal στην Αμερική

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Νιου Ίνγκλαντ – Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.20. Είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέχουν μόλις τρεις πόντους στη βαθμολογία της Ανατολικής Περιφέρειας, με τους γηπεδούχους να καταλαμβάνουν 10η θέση με 20 πόντους και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται τρεις θέσεις ψηλότερα. Η Νιου Ίνγκλαντ έρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, στις δύο τελευταίες εκ των οποίων δε σκόραρε καν κόντρα σε Τορόντο (2-0) και Φιλαδέλφεια (3-0). Στον αντίποδα, οι Ρεντ Μπουλς έρχονται απ’ το εντός έδρας 0-2 απ’ τη συμπολίτισσα Νέα Υόρκη Σίτι, στη δεύτερη ήττα των τελευταίων τριών αγωνιστικών και στο τρίτο σερί No Goal. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε διαδοχικά εκτός έδρας No Goal, αυτή θα είναι η επιλογή μας σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις