Στον Φωστήρα παρέμεινε ο Στάθης Ρόκας

Την περσινή χρονιά αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους μέσους που αγωνίστηκαν στον 3ο όμιλο παίζοντας μετά από αρκετά χρόνια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Άλλωστε, με συνεχή παρουσία στην Σουπερ Λιγκ, ο Στάθης Ρόκας είχε αποδείξει ότι η ποιότητα του είναι δεδομένη και για τον Φωστήρα

θα αποτελούσε ένα μεγάλο στοίχημα εάν κατάφερνε να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του και τη νέα χρονιά.
Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ταύρου ωστόσο με προσωπικές ενέργειες κατάφεραν να πετύχουν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο δεδομένου ότι ο ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί προτάσεις από ανώτερες κατηγορίες, και κράτησαν τον πρώην άσο του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου στο σύλλογο.
Μετά από λεπτό χειρισμό, η διοίκηση Διονύση Πανταζή ήρθε σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή κάτω από άκρα μυστικότητα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να πορευτούν από κοινού τη νέα περιόδο.
Η ποιότητα, η εμπειρία του και η ικανότητα του να ‘διαβάζει’ το παιχνίδι του αντιπάλου θα αποτελέσουν και τη νέα χρονιά τα στοιχεία που θα αποτελούν σήμα κατατεθέν για το Ρόκα και που θα προσδώσουν στον ‘Φονεα’ ποιότητα και θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις