Επίσημα ο Εμενίκε στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα πια, είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε που ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα από την πειραϊκή ΠΑΕ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για τον Εμενίκε που αναμένεται άμεσα στο Βέλγιο για να ενσωματωθεί με την ομάδα του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εμάνουελ Εμενίκε».
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Εμενίκε τόνισε: «Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι είμαι εδώ. Είμαι εδώ για να παίξω και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα όταν θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους»!
Εδώ και αρκετές μέρες ο Ολυμπιακός κυνηγούσε την συγκεκριμένη υπόθεση και μετά το… ναυάγιο με Μποκανί οδηγήθηκε σε οικονομική υπέρβαση για να κάνει δικό του τον Νιγηριανό άσο και πέτυχε το deal.
Τελικώς ο έμπειρος φορ έγινε και τυπικά… Πειραιώτης με ένα συμβόλαιο 2+1 ετών και απολαβές τον χρόνο πάνω από 2 εκατ. ευρώ με την μεταγραφή να πηγαίνει στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Εμενίκε στα 30 του χρόνια έχει ύψος 1.82. Κυρίως είναι κυνηγός περιοχής και ενώ παίζει και πλάγιος. Στην Εθνική της χώρας του έχει 37 ματς και 9 γκολ. Η πρώτη του ομάδα στη Νιγηρία ήταν η Ντέλτα Φορς. Από την χώρα του πήγε στη Νότια Αφρική να παίξει μπάλα και από εκεί στην Καραμπουκσπόρ στην Τουρκία, στην Φενέρ, την Σπαρτάκ Μόσχας, την Αλ Αϊν, ξανά σε Φενέρ, μετά στην Γουέστ Χαμ και ύστερ πάλι Φενέρ. Με την Φενέρ ο Εμενίκε έχει 93 αγώνες με 25 γκολ και 22 ασίστ, με Καραμπουκσπόρ 51 ματς με 30 τέρματα και 5 ασίστ, με Σπαρτάκ 51 παιχνίδια με 24 γκολ και 8 ασίστ, με Γουέστ Χαμ 4 γκολ σε 19 αγώνες και με Αλ Αϊν 7 γκολ και 2 ασίστ σε 11 αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις