Ακάθεκτος στην κορυφή ο Αλμυρός 2-1 τον Διαγόρα

Ο Αλμυρός κατάφερε να κερδίσει τον Διαγόρα στο γήπεδό του παίρνοντας μία σπουδαία νίκη, κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο που δυσκολεύει όλες τις ομάδες.
Οι φιλοξενούμενοι ανοίξανε το σκορ στο 12ο λεπτό με γυριστή κεφαλιά του Καπούλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρατζιώλη. Για να έρθει στο 40΄ο Π. Βούλγαρης να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής. Ενώ στο 90΄ο Κρανάς με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Για τους γηπεδούχους…

…ευκαιρίες χάθηκαν με κύριους εκφραστές τους Παναγιώτη και Νίκο Βούλγαρη αλλά και με τον Αντζούρη.
Για τους φιλοξενούμενους ο Καραμανλής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75΄. Οι άνθρωποι του Διαγόρα έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία, αφού κατά τη γνώμη τους η πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Καραμανλής ήταν ανύπαρκτη, το φάουλ που δόθηκε στους γηπεδούχους και πέτυχαν το γκολ δεν υπήρχε και τόνισαν πως προστάτεψαν μόνο τους παίκτες του Αλμυρού.
ΑΛΜΥΡΟΣ(Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος(75΄Ακριβούσης), Κουρτέλης, Γρούνας(87΄Ράπτης), Κυριάκος, Αναστασίου, Κρανάς, Π.Βούλγαρης, Μαλισσόβας(70΄Τσόγκας), Ν. Βούλγαρης, Αντζούρης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ(Βαγγόπουλος): Αράπης, Πρασάς, Γαλογαύρος, Χολέβας, Γαλιούρας, Καρατζιώλης, Καραμανλής, Γιώργης(65΄Κατσικάς), Καπούλας(88΄Αγριοτσόπανος), Κάρρος, Καραπλιάκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις