Έναρξη συνεργασίας Μαγνησιακού- ΠΑΟΚ

Μια σπουδαία συνεργασία προέκυψε από τη μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα από το Μαγνησιακό στον ΠΑΟΚ, όπως μας πληροφορεί σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Μαγνησιακού. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι τέθηκαν οι βάσεις πολύπλευρης συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων κι ότι οι εκπρόσωποι των δυο πλευρών έδωσαν τα χέρια, γεγονός που σήμανε την ουσιαστική έναρξη της συνεργασίας, η οποία αρχικά…


θα είναι σε επίπεδο ακαδημιών Μαγνησιακού – ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε όλα τα δυνατά επίπεδα συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων. Επίσης μας πληροφορεί για συνέχεια των επαφών στις αμέσως επόμενες ημέρες γεγονός που δείχνει τη σοβαρότητα του εγχειρήματος για την υλοποίηση του κοινού οράματος των δύο ομάδων.
Τέλος ο Πρόεδρος του Μαγνησιακού κ. Κ. Γκουγκουλιάς σε λιτή του δήλωση εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του από την επίτευξη τόσο της μεταγραφής, όσο και της συμφωνίας συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η διοίκηση του Συλλόγου, έχει σημαντικά επιτεύγματα, όσον αφορά στην αναδιοργάνωση και ανάδειξη του Μαγνησιακού”. Αναλυτικότερα…
«Η διοίκηση του “Α.Σ.Β. Μαγνησιακός” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο εγκάρδιο και φιλικό κλίμα υπό το οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα, από το Σύλλογο μας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακολούθησε πολύωρη συζήτηση μέσα από την οποία τέθηκαν οι βάσεις πολύπλευρης συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.
Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων, οι εκπρόσωποι των δυο πλευρών έδωσαν τα χέρια, γεγονός που σήμανε την ουσιαστική έναρξη της συνεργασίας, που αρχικά θα είναι σε επίπεδο ακαδημιών Μαγνησιακού – ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε όλα τα δυνατά επίπεδα συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.
Παρόντες στην συνάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο Διευθυντής Ακαδημιών κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο Εκπρόσωπος Νομικού Τμήματος της ΠΑΕ κ. Κώστας Φωτιάδης, ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Κυριάκος Κυριάκος κι ο Υπεύθυνος Scouting και τεχνικού προγραμματισμού προπονητικών κέντρων κ. Ιωάννης Αβραμίδης.
Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κώστα Γκουγκουλιά, τον προπονητή κ. Βασίλη Πανόπουλο και το νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Γιάννη Καραγκιόζο, ο οποίος επεξεργάστηκε με τον αντίστοιχο εκπρόσωπο του νομικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα επιμέρους νομικά θέματα.
Συνεργασία υπήρξε σε τεχνικά επίπεδο με τον υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου και τον υπεύθυνο Scouting και τεχνικού προγραμματισμού προπονητικών κέντρων κ. Γιάννη Αβραμίδη.
Το προσεχές Σάββατο (08/7) θα υπάρξει νέα συνάντηση σε τεχνικό επίπεδο και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετέχει ο πρόεδρος του Μαγνησιακού κ. Κώστας Γκουγκουλιάς, ο Διευθυντής Ακαδημιών του Μαγνησιακού κ. Δημήτρης Δεβρίκης και ο υπεύθυνος scouting και τεχνικού προγραμματισμού προπονητικών κέντρων υπεύθυνος προγραμματισμού ακαδημιών ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Γιάννης Αβραμίδης.
Επίσης, εντός της επόμενης εβδομάδας έχουν δρομολογηθεί άλλες δυο συναντήσεις, για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση της συνεργασίας, γεγονός που δείχνει τη σοβαρότητα του εγχειρήματος για την υλοποίηση του κοινού οράματος των δύο ομάδων.
Η διοίκηση του Μαγνησιακού και ο Πρόεδρος είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, αφενός για την επίτευξη της μεταγραφής ενός αθλητή που προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, ο οποίος ανεβαίνει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας και φυσικά για την εγκαινίαση αυτής της σπουδαίας και γεμάτη προοπτικές συνεργασία, μεταξύ του Μαγνησιακού και του ΠΑΟΚ που θα έχει πολύπλευρα οφέλη.»

Δήλωση Κώστα Γκουγκουλιά
“Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος διότι με το σημερινό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη επετεύχθησαν δύο πολύ σημαντικοί στόχοι. Αφενός η μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα κι αφετέρου η έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Αν και βρισκόμαστε λίγο χρονικό διάστημα στη διοίκηση του Συλλόγου, έχουμε καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα, τα οποία προσδιορίζουν την κατεύθυνση στην οποία θέλουμε να κινηθούμε, όσον αφορά στην αναδιοργάνωση και ανάδειξη του Μαγνησιακού”.