Πήρε το ντέρμπι η Δήμητρα 3-1 τον Αστέρα

Η Δήμητρα πήρε το ντέρμπι στην έδρα της αφού κέρδισε τον Αστέρα πετυχαίνοντας τρία γκολ, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ από τα αποδυτήρια, στο 5ο κιόλας λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικηφοράκη ο Αντωνιάδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 18΄μετά από βαθιά σέντρα του Νικηφοράκη, ο τελικός αποδέκτης Τιμπλαλέξης βρήκε δίχτυα. Το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Νικηφοράκης αυτή τη φορά ως δημιουργός με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 39΄.
Στην επανάληψη…

…οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 55΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νούσια ο Περιβολιώτης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Για τους γηπεδούχους καλές στιγμές είχαν στο 1ο λεπτό ο Κ. Παυλίδης και στο 48΄φάουλ του σκόρερ του τρίτου γκολ απέκρουσε δύσκολα ο Βουραζέρης. Ο Αντωνιάδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75΄για αντικανονικό φάουλ στον Νούσια.
Για τους φιλοξενούμενους σουτ του Νούσια στο 20΄, κεφαλιά του Μαγγιώρου στο 78΄, σουτ του Νούσια στο 70΄και 75΄, σουτ του Γάρου απέκρουσε ο Γκιούρκης.
ΔΗΜΗΤΡΑ(Βουρούκος): Γ. Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Ν. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης, Κ. Παυλίδης, Χατζέλας(60΄Παρίσης), Ποζιόπουλος(80΄Δ. Γκιούρκης), Βογιατζής(70΄Κωτούλας)
ΑΣΤΕΡΑΣ(Ανδρουτσόπουλος): Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Ρέβης(46΄Μπατσικώστας),Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Περιβολιώτης, Νούσιας, Μπούρντα, Καραμανιώλας(46΄Γάρος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις