Άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης

Εδώ και δύο χρόνια η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου κατάφερε να ζωντανέψει από τις στάχτες τους τις Ακαδημίες του συλλόγου και να δημιουργήσει μία μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια. Με συστηματική δουλειά, οργνάνωση και μεράκι τα μέλη της Δ.Ε. ξαναέδωσαν την χαμένη αίγλη στις υποδομές του τμήματος. Στους μικρούς καλαθοσφαιριστές καλαθοσφαιριστές δίνεται οι δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, διασκεδάζοντας και κάνοντας νέους φίλους.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει και οι άνθρωποι του τμήματος με χαρά περιμένουν να εντάξουν νέα μέλη στην μεγάλη οικογένεια της Νίκης.

Αναλυιτκά:

Έλα κι εσύ να γνωρίσεις το άθλημα του μπάσκετ, έλα να κάνεις φίλους, να παίξεις, να γελάσεις, έλα να γίνεις μέλος στην μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου!
Οι εγγραφές στην ανανεωμένη ακαδημία της ομάδας μας έχουν ξεκινήσει.
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μέχρι το τέλος Ιουλίου, και ώρες 09:00 – 11:00 το πρωί, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος γονιός ή αθλητής να έρθει στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, να γνωρίσει τους προπονητές, να δει τον τρόπο δουλειάς μας, να συμμετέχει στις προπονήσεις και να γίνει μέλος της ομάδας μας!
Πληροφορίες στους:
Χρήστο Αθανασιάδη (Υπεύθυνος Ακαδημίας) 6980 283 394
Μιχάλη Τσιντσίνη (Υπεύθυνο Επικοινωνίας) 6947 688 550

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις