Δήλωση του Λ. Καλογήρου, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας Διαγόρα

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ως προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου ο Λευτέρης Καλογήρου έκανε σχετική δήλωση, στην οποία τονίζει ότι ότι η ομάδα με ταπεινότητα κι ομαδική εργασία, θα διατηρηθεί το ανταγωνιστικό επίπεδο της ομάδας. Η σχετική δήλωση αναλυτικά…


“Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό αποδέχτηκα την πρόταση της Διοίκησης του ΑΕΣ Διαγόρα για την μεταξύ μας συνεργασία και αποφάσισα να συμπορευτώ με μία ομάδα νέων, φιλόδοξων παραγόντων με όραμα να αναπτύξουν το ποδόσφαιρο στον τόπο τους.
Ο Σύλλογος μπορεί να μην διαθέτει ιστορικό παρελθόν πρωταθλητισμού στο υψηλό επίπεδο, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια έχει ανοδική πορεία και έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις του φιλάθλου κόσμου του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, ως ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.
Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το ανταγωνιστικό μας επίπεδο και παράλληλα με ομαδική εργασία και ταπεινότητα να οργανώσουμε την ομάδα μας με σταθερά βήματα σε όλα τα επίπεδα ώστε μεσοπρόθεσμα να διεκδικήσουμε υψηλότερους στόχους.”