Για ποιον βασικό κορμό μιλάμε στον Ολυμπιακό Βόλου;

Πολλοί από τους παίκτες του περσινού ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου αποτελούν παρελθόν, όσον αφορά αυτούς που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας. Θυμίζουμε, πως ήδη δεν συνεχίζουν την ομάδα οι

Κατσούλης, Παλιούρας, Ιωαννίδης, Σταύρου, Δωματάς, Μασάντο, Χολέβας, ενώ νωρίτερα και πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είχαν αποχωρήσει, ως γνωστόν και οι Μουκάμ, Σουάνης. Οι Αναστασίου, Κέρι, Ευθυμιάδης, Οικονόμου είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν, καθώς δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό με τη διοίκηση, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν και οι Ντόικιτς (πηγαίνει Πιερικό) και Πότσι.
Οι παίκτες που ολοκλήρωσαν τη χρονιά με τον Ολυμπιακό και παραμένει ανοιχτό ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα χρονιά την ερυθρόλευκη φανέλα είναι οι Μπουργάνης, Αγγελής, Ζώνας, Α. Κόκας, Παπαϊωάννου, Σπηλιώτης, Στουρνάρας, Δ. Κόκας, Κολημήτρας, Πατσής, Σκανδάλης, Φλίγκος.
Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές δύσκολα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα και οι Ζώνας, Στουρνάρας, Φλίγκος.
Θα περιμένουμε να δούμε, επίσης, αν θα μείνει στην ομάδα ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Μπουργάνης ή θα πάρει μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης (το πιθανότερο).
Ουσιαστικά, αν δεν αλλάξει κάτι, όλος ο περσινός κορμός του Ολυμπιακού θα αποτελέσει παρελθόν, με τη διοικούσα επιτροπή να καλείται να «χτίσει» μια ομάδα σχεδόν από την αρχή. Κι αυτό, καθώς με τους νεαρούς παίκτες, που ενδεχομένως θα μείνουν, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις