“Σήκωσε μανίκια” η νέα διοίκηση της Δάφνης

Μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση της Δάφνης, ξεκίνησαν άμεσα οι κινήσεις για την αναδιοργάνωση της ομάδας. Αρχή έγινε με την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Σταμπουλή, που ολοκλήρωσε τη σεζόν, εκτιμώντας οι διοικούντες το…

καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, το διάστημα που εκείνος βρέθηκε στον πάγκο της.
Σε ότι φορά τη συγκρότηση του ρόστερ, εκεί αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία σχεδόν με το σύνολο των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από πέντε ως έξι νέες μεταγραφές παικτών που είναι έμπειροι, χωρίς να είναι μεγάλης ηλικίας, έχουν δηλαδή πολλές συμμετοχές στα πρωταθλήματα. Επιθυμία της διοίκησης είναι οι παίκτες που θα έρθουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, καθώς στόχος είναι η Δάφνη να έχει ρόλο πρωταγωνιστικό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Παράλληλα μετά από πέντε χρόνια τα γραφεία του Συλλόγου επιστρέφουν στους Αγίους Αναργύρους, ενώ το επόμενο σημαντικό πρόβλημα προς επίλυση είναι το γηπεδικό και η έδρα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα της Δάφνης, θέμα όμως που είναι ιδιαίτερα σύνθετο, δεδομένου ότι αφορά το σύνολο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις