Ανανέωσε με Ολυμπιακό Β. ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος, καθώς όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου ανανεώθηκε η συνεργασία με τον νεαρό φόργουορντ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2017-18 συμφώνησαν ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Λεωνίδας ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από τον Παναθηναϊκό το 2006 μέχρι το 2011 με τον οποίο κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων το 2009 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Εφήβων το 2010 .
Στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζεται για 7η χρονιά , είναι φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών συμμετέχοντας παράλληλα και στην ομάδα μπάσκετ της Σχολής του , με την οποία φέτος κατέκτησε το διατμηματικό πρωτάθλημα ενώ είναι μέλος της Μικτής ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .
Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με αφορμή τα σημερινά (7/7) γενέθλια του Λεωνίδα του εύχεται χρόνια πολλά
Υγεία και επιτυχίες και καλή κατάταξη μιας και τη Τρίτη 11 Ιουλίου παρουσιάζεται στη Σπάρτη (Σώμα Υλικού Πολέμου) για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις