Σειρά οι “μικροί”, με πρώτο τον Βουρδάκη

Σειρά στις ανανεώσεις συνεργασίας παίρνουν οι «μικροί» του περσινού ρόστερ της Νίκης Βόλου, με την αρχή να κάνει ο Σταύρος Βουρδάκης. Ο 18χρονος επιθετικός θα συνεχίσει να δουλεύει με την πρώτη ομάδα και μέσα από την ατομική του βελτίωση θα διεκδικήσει περισσότερες συμμετοχές στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή και οι πρώτες δηλώσεις του μετά την συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Βουρδάκη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Σταύρος Βουρδάκης είναι γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1999. Τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 2 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Σταύρος Βουρδάκης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

– Πώς αισθάνεσαι που ακόμα μια χρονιά είσαι μέλος της 1ης ομάδας;

Ιδιαίτερη ευχαρίστηση αλλά και περηφάνια που θα βρίσκομαι για ακόμη μια χρονιά στο ρόστερ αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και την διοίκηση που με επέλεξαν και αυτή τη χρονιά.

– Είσαι γέννημα θρέμμα της Νίκης. Τι μήνυμα στέλνεις στα σημερινά παιδιά των ακαδημιών;

Ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα φτάσουν μια μέρα στην πρώτη ομάδα και μακάρι κάποια στιγμή η Νίκη Βόλου να αποτελείται κυρίως από παιδιά που θα προέρχονται από τις ακαδημίες.

– Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…

Θέλω και αυτή τη χρονιά τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την ομάδα και την διοίκηση σε αυτή την καινούρια προσπάθεια.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.