«Χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Νίκης Βόλου»

Μετά τον Σταύρο Βουρδάκη ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης ανανέωσε τη συνεργασία με την αγαπημένη του ομάδα. Ο Άγγελος Ματθαίου θα φορά τη φανέλα της Νίκης και τη νέα αγωνιστική σεζόν ελπίζοντας μέσα από τη δουλειά να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 18χρονος επιθετικός της Νίκης είχε εφτά συμμετοχές την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα ενώ κατέγραψε και δύο στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι πρώτες δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νίκη Βόλου:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ματθαίου για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Άγγελος Ματθαίου είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1999 και έχει ύψος 1,80. Τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 7 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Άγγελος Ματθαίου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

Πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι ακόμη μια χρονιά στην 1η ομάδα;

Νοιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Νίκης. Είναι σημαντικό και τιμητικό που η διοίκηση θέλησε να συνεχίσουμε την συνεργασία.

Τι θα έλεγες σε ένα παιδί που τώρα ξεκινάει στις ακαδημίες και ονειρεύεται να αγωνιστεί με την 1η ομάδα;

Να δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και κάποια στιγμή οι κόποι του θα ανταμειφθούν.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…

Η στήριξή τους σε κάθε αγώνα είναι σημαντική ενώ έχουν αποδείξει πως δεν αφήνουν ποτέ μόνη την ομάδα όπου και αν παίζαμε. Εμείς θα δώσουμε όπως πάντα το 100% μέσα στο γήπεδο και ελπίζω να τους δώσουμε αρκετές χαρές.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις