Το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Φιλίας 5Χ5 τον Ιούλιο στο Βόλο

Μοιράσου το άρθρο

Ένα τουρνουά γεμάτο αλληλεγγύη και συναισθήματα φιλίας και συναδέλφωσης των λαών συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), η διαδικτυακή Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) σε συνεργασία με το Επικουρικό της Ταμείο (ΤEΑΣ) στο Βόλο στις 20 Ιουλίου….

…Πρόκειται για το 1ο τουρνουά φιλίας ποδοσφαίρου 5Χ5 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας στο Βόλο (παραχώρησε αφιλοκερδώς τις εγκαταστάσεις της).
Στο 1ο τουρνουά Φιλίας θα πάρουν μέρος η ομάδα ποδοσφαίρου Προσφύγων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις ΜΟΖΑ στο Βόλο, η ομάδα Α.Σ. Δημητριάς της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος που αποτελείται από ΡΟΜΑ της περιοχής, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου που μετείχε πρόσφατα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγόρων, η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, καθώς και η μικτή ομάδα παλαιμάχων.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Ιερά Μητρόπολης Δημητριάδος, το Επικουρικό Ταμείο της ΕΣΗΕΣΘτΕ-Ε, η εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας και ο Ιατρικός Σύλλογος Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις