Κούγιας: «Στόχος οι θέσεις 5-10»

Χειμαρρώδης ήταν και πάλι ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των 8 νέων αποκτημάτων της Λάρισας. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ οριοθέτησε τους στόχους της φετινής χρονιάς σε μία θέση ανάμεσα στην 5η και τη 10η, ενώ έκλεισε την ομιλία του με την φράση; «πάμε να τους καταστρέψουμε όλους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Θα προτιμούσα να τους παρουσιάσει ο κ. Παραφέστας, ο εμβληματικός αρχηγός εκείνης της ΑΕΛ για να συνδέσουμε τα παιδιά με εκείνη την πολύ μεγάλη ομάδα.

Ο κ. Παραφέστας σημασιολογικά ως πρόεδρος των Βετεράνων και ως πρώην αρχηγός αλλά είναι όλοι σε διακοπές.

Θέλω να σας παρουσιάσω με έναν λιτό τρόπο τα νέα παιδιά που θα παίξουν του χρόνου δίπλα σε όλα τα νέα παιδιά που δοκιμάσαμε πέρυσι και μπορούν να προσφέρουν.

Όπως θυμάστε στην πρώτη μου τοποθέτηση πέρυσι είχα οριοθετήσει τους στόχους της ΑΕΛ. Είχα πει ότι θα δώσουμε αγώνα επιβίωσης. Και έγινε όπως σας το είπα.

Γνώριζα την ζούγκλα που θα παίξουμε. Από την πρώτη αγωνιστική είδατε τι συνέβη και επαληθεύτηκα.

Ξεκίνησαν όλα με εκείνο το γκολ του Λεοζίνιο με δύο βαθμοί που θα μπορούσαν να είναι μοιραίοι.

Αλλά τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ους παίκτες και τους προπονητές έστω και αν στο τέλος η ομάδα σώθηκε από τους Πάους, Φυντάνη, Μαντζιώκα, Τσότσα, Βουτυρίτσα, τους ιατρούς τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και τους συναδέλφους μας στο ΔΣ που δεν κοιμηθήκαμε ούτε ένα βράδυ.

Φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα κι έχουμε στόχους τις θέσεις 5-10, Οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός από αυτές είναι αποτυχία. Φέτος ξεκινάμε διαφορετικά. Γνωρίζει την ομάδα ο προπονητής μας, ο κ. Πάους. Γνωρίζει τα Δέντρα. Το AEL FC ARENA. Έχει καταλάβει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ποια ομάδα είναι η ΑΕΛ και τι σημαίνει για την πόλη. Για την Θεσσαλία .

Το περιβάλλον της ΑΕΛ είναι αναβαθμισμένο. Ο Καλαποθαράκος είναι ο καλύτερος γυμναστής, έχουμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων τον Κάντα,  το καλύτερο ιατρικό τιμ, τους καλύτερους φυσιοθεραπευτές και φροντιστές.Το ίδιο περιβάλλον και θα το έχουμε για πάντα.

Τα παιδιά που σας παρουσιάζω εγγυώνται  μια προοπτική από τρία έως πέντε χρόνια στην ομάδα. Ευχή μου είναι τα παιδιά αυτά να παίξουν στην ΑΕΛ όσα χρόνια μπορούν να ανταποκρίνονται σε αυτό που η ΑΕΛ θέλει από τους παίκτες. Πάμε να τους καταστρέψουμε όλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις