Πόλο: Διαπρέπουν οι “πιτσιρικάδες” της Νίκης

Από νίκη σε νίκη πετάνε οι «πιτσιρικάδες» της Νίκης στο πόλο. Ως γνωστόν η ομάδα του τμήματος προμίνι (Κ11) των «κυανολεύκων» μετέχει στο 2ο διεθνές τουρνουά πόλο HABAWABA το οποίο πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο του Αλίμου και σε τέσσερα ματς μετρούν ισάριθμες επιτυχίες. Έτσι, προπορεύονται στον όμιλό τους.

Συγκεκριμένα, κέρδισαν με το ευρύ 6-1 τη Γλυφάδα και με το επίσης άνετο 5-1 τον Ολυμπιακό Πειραιώς, δείχνοντας ότι όχι απλά δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους συνομήλικούς τους που παίζουν σε μεγάλους συλλόγους, αλλά ότι υπερτερούν κιόλας.
Ακολούθησαν τα δύο ματς με τα σωματεία που προσδίδουν διεθνές χαρακτήρα στο τουρνουά και τα οποία προέρχονται από την Αίγυπτο. Αρχικά η Νίκη αντιμετώπισε την Heliopolis Stars την οποία κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση με 6-3, ενώ απέναντι στην Γκεζίρα συνάντησε μεγαλύτερη αντίσταση, αλλά ήταν και πάλι νικήτρια με 6-4.
Οι μικροί αθλητές του Γιώργου Αδαμάσογλου ενθουσιάζουν με την απόδοσή τους, ενώ δείχνουν και υποδειγματική συμπεριφορά έξω από το νερό, κάτι που κάνει υπερήφανους τους ανθρώπους της Νίκης.
Η σύνθεση της Νίκης είναι η εξής: Γ. Ρουμελιώτης, Σ. Ρουμελιώτης, Θ. Βασιλούδης, Π. Γλούμης, Κ. Ρομφαίας, Χ. Κανάκης, Δ. Μοναστηριώτης, Α. Εγνατιάδης, Β. Κριεμπαρίδης, Β. Στέλος, Β. Κάβουρας, Ν. Βερβερίδης, Δ. Αδαμάσογλου, Γ. Οικονομίδης. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Αδαμάσογλου, ενώ τη συνοδεύουν στην Αθήνα συνοδεύουν ο έφορος Σ. Κανάκης και πολλοί γονείς.