Καμία συμφωνία μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι συζητήσεις της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία συμφωνία έστω και με έναν παίκτη του βασικού περσινού κορμού.

Αυτό έχει να κάνει με τα χρήματα που προσφέρονται στους παίκτες, τα οποία τα θεωρούν πολύ λίγα για να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Μάλιστα, σε κάποιους το ποσό που τους προσφέρεται είναι πολύ μικρότερο από αυτό που προσφέρουν ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής.
Με την τακτική αυτή, είναι βέβαιο, πως κανείς από τους παίκτες που πέρυσι βοήθησαν τον Ολυμπιακό και έπαιξαν στα περισσότερα παιχνίδια, δε θα μείνει στην ομάδα. Ήδη στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Αλέξανδρος Αναστασίου, Λόρι Κέρι, Κώστας Οικονόμου, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, με τους οποίους μίλησε ο κ. Μποτσιβάλης και δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Όλοι τους επιθυμούν να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό, ενώ σε όλους οφείλονται χρήματα από την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Αν τελικά οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αποχωρήσουν από την ομάδα και με δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό, οι Μπόγιαν Ντόικιτς, Φαμπρίτσιο Πότσι (η προσφορά τους πέρυσι στην ομάδα ήταν μηδαμινή), Χρήστος Χολέβας (έμεινε ελεύθερος) καθώς και οι Παναγιώτης Ζώνας, Βαγγέλης Στουρνάρας και πιθανόν και ο Κώστας Φλίγκος, όλος ο περσινός βασικός κορμός θα αποτελέσει παρελθόν, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Ολυμπιακό.
Θα πρέπει εκ των πραγμάτων το βολιώτικο συγκρότημα να «χτιστεί» με καινούργιους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα πρέπει να επιλέξει η διοικούσα επιτροπή, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, ενώ σ’ αυτούς θα προστεθούν και οι νεαροί παίκτες της ομάδας, οι οποίοι λογικά θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει να δει τις κινήσεις που θα κάνει η διοικούσα επιτροπή, καθώς όπως τόνισε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης στην πρόσφατη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, ο Ολυμπιακός θα κάνει πρωταθλητισμό. Ήδη, πάντως, υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις από τους φιλάθλους, οι οποίοι βλέπουν να μην μένουν στην ομάδα παίκτες που θα μπορούσαν και φέτος να βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις