Πετράκος: «Υγιής ομάδα ο Τηλυκράτης»

Στη Λευκάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπάμπης Πετράκος, δηλώνοντας στο liganews.gr ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος ελπίζει να βοηθήσει τον Τηλυκράτη να πετύχει τους στόχους του.

«Με προσέγγισε ο Ανδρέας Παντζιαράς, ένας καλός προπονητής που σέβομαι, αν και δεν έχω συνεργαστεί ακόμα μαζί του. Ο Τηλυκράτης είναι μια καλή και υγιής ομάδα, οργανωμένη, κάτι που είναι γνωστό στους κύκλους της Γ’ Εθνικής. Ετσι, δεν δυσκολεύτηκα να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε», ανέφερε αρχικά.

Για τις επιδιώξεις του τη σεζόν που έρχεται: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, γι’ αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση. Ελπίζω τον Μάιο ο Τηλυκράτης να είμαστε εκεί που θέλουμε. Εξάλλου, φέτος το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι διαφορετικό και πιο ανταγωνιστικό».

Τέλος, για τη Νίκη Βόλου επισήμανε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο καταφέραμε να την ολοκληρώσουμε ενωμένοι. Υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα και όλα τα παιδιά παλέψαμε μαζί. Μας βοήθησαν πολύ και οι οπαδοί, που ήταν δίπλα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις