«Αγγίζει» Λουτσιάνο, παλεύει και για Καμπέθας ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουτσιάνο είναι ο Παναθηναϊκός, όπως ενημέρωσε από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» συμφώνησαν προφορικά με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, με τον οποίο επίσης υπάρχει προφορική συμφωνία και πλέον η υπόθεση φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να δώσει ένα ποσό που αγγίζει το μισό εκατ. ευρώ, ενώ οι απολαβές του παίκτη θα φτάσουν τις 650.000 ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν λόγω του προχωρημένου της ώρας, αφού είναι μεγάλη η διαφορά ώρας με την Βραζιλία και θα συνεχιστούν σήμερα.
Όσον αφορά τώρα τον Μπράιαν Καμπέθας, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την διοίκηση της Αταλάντα για τον δανεισμό του 20χρονου εξτρέμ από το Εκουαδόρ.
Χθες, μάλιστα, υπήρξε νέα επικοινωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους και στον Παναθηναϊκού προσπαθούν να πάρουν τον διεθνή άσο με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.
Αν και πρόκειται για δύο δύσκολες περιπτώσεις, στο «τριφύλλι» ελπίζουν ότι οι δύο παίκτες σύντομα θα τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις