Εξαιρετική η παρουσία των λιλιπούτειων υδατοσφαιριστών της Νίκης

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν το περασμένο τετραήμερο οι λιλιπούτειοι υδατοσφαιριστές της Νίκης. Η ομάδα του τμήματος προμίνι (Κ11) των «κυανολεύκων» έλαβε μέρος στο 2ο διεθνές τουρνουά πόλο HABAWABA το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Αλίμου και κατέγραψαν

στο ενεργητικό τους σημαντικές επιτυχίες κατακτώντας την 5η θέση στην ηλικιακή κατηγορία τους.
Οι μικροί αθλητές του Γιώργου Αδαμάσογλου που τώρα άρχισαν να μαθαίνουν το πόλο, ενθουσίασαν τους ανθρώπους της Νίκης με την απόδοσή τους, ενώ τους έκαναν υπερήφανους και για την υποδειγματική συμπεριφορά που έδειξαν έξω από το νερό.
Την πρώτη ημέρα του τουρνουά, δηλαδή την Πέμπτη, κέρδισαν με το ευρύ 6-1 τη Γλυφάδα και με το επίσης άνετο 5-1 τον Ολυμπιακό Πειραιώς, δείχνοντας ότι όχι απλά δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους συνομήλικούς τους που παίζουν σε μεγάλους συλλόγους, αλλά ότι υπερτερούν κιόλας.
Ακολούθησαν την Παρασκευή τα δύο ματς με σωματεία που προσέδωσαν διεθνές χαρακτήρα στο τουρνουά και τα οποία προέρχονται από την Αίγυπτο. Αρχικά η Νίκη αντιμετώπισε την Heliopolis Stars την οποία κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση με 9-3, ενώ απέναντι στην Γκεζίρα συνάντησε μεγαλύτερη αντίσταση, αλλά ήταν και πάλι νικήτρια με 6-4.
Ο τελευταίος αγώνας για την α’ φάση δόθηκε το πρωί του Σαββάτου με τη Νίκη να γνωρίζει την πρώτη της ήττα από τη Ν.Ε. Λάρισας με 6-2. Έτσι, κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλο με 12 βαθμούς, ενώ οι Λαρισαίοι πήραν την πρώτη θέση με 15.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν ξανά με την Heliopolis Stars για την β’ φάση του τουρνουά και αυτή τη φορά έχασαν με 8-3, μένοντας εκτός τετράδας. Στους χθεσινούς αγώνες κατάταξης η Νίκη κέρδισε τόσο τους Heliopolis Rabits με 10-4, όσο και τον Παναθηναϊκό με 8-1 κατακτώντας την 5η θέση στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 11 ετών.
Οι πιτσιρικάδες που φόρεσαν το σκουφάκι της Νίκης στους αγώνες είναι οι : Γ. Ρουμελιώτης, Σ. Ρουμελιώτης, Θ. Βασιλούδης, Π. Γλούμης, Κ. Ρομφαίας, Χ. Κανάκης, Δ. Μοναστηριώτης, Α. Εγνατιάδης, Β. Κριεμπαρίδης, Β. Στέλος, Β. Κάβουρας, Ν. Βερβερίδης, Δ. Αδαμάσογλου, Γ. Οικονομίδης.
Τους παραπάνω παίκτες κοουτσάρισε ο Γιώργος Αδαμάσογλου, ενώ την αποστολή συνόδευαν ο έφορος Σάκης Κανάκης και αρκετοί γονείς.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις