Πρεμιέρα με τεσσάρα για τους Δικηγόρους Βόλου

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου στον 1ο όμιλο του 31ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, αφού επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας του Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης με σκορ 4-0.

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα της ομάδας του Δ.Σ. Βόλου από την Αλεξανδρούπολη, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε της τοπικής ομάδας με το ευρύ 4-0.

Η ομάδα του Αποστόλη Ταμπακόπουλου μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ, χάρη σε γκολ του Γιώργου Δανόπουλου, ο οποίος πήρε την κάθετη πάσα του Στέργιου Λυμπερδόπουλου και αφού απέφυγε υπέροχα δύο αμυντικούς, νίκησε με δυνατό αριστερό σουτ τον πολύ καλό τερματοφύλακα των Εβριτών.

Το 0-2 έγινε λίγο αργότερα, όταν ο Γιάννης Αρβανιτόπουλος με διαγώνια πάσα έβγαλε το Γιάννη Λιβογιάννη στην πλάτη της άμυνας, με τον τελευταίο να σπάει την μπάλα στον επερχόμενο Αντώνη Κανταρτζή, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει, πλασάροντας στην κενή εστία.
Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες για τους Βολιώτες, με κυριότερη ένα κοντινό σουτ του Αντώνη Κανταρτζή, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, η ομάδα του Βόλου σιγούρεψε τη νίκη της, χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γιώργου Δανόπουλου, ο οποίος έπειτα από φάση διαρκείας, έπιασε δυνατό αριστερό σουτ, με την μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυνομένου και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και δη στην πρώτη φάση του, η ομάδα του Βόλου βρήκε ένα ακόμη γκολ, όταν ο Στέργιος Μπατής υποδέχθηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Αντώνη Κανταρτζή και από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα, με πανέμορφο δεξί σουτ, στο απέναντι παραθυράκι της εστίας.

Το 0-4 ήταν και το τελικό σκορ, καθώς η ομάδα του Βόλου, στο δεύτερο μέρος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρει ξανά το στόχο. Το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μονόλογος των φιλοξενουμένων, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, χωρίς να κινδυνεύσουν από τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκδήλωσαν μόλις μία τελική προσπάθεια.

Στην επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες, η ομάδα του Δ.Σ. Βόλου θα υποδεχθεί την αντίστοιχη των Σερρών.

Δ.Σ. Βόλου (Απ. Ταμπακόπουλος): Γούσης, Τζαρτζάνης (Τσούκας), Τσάτσος, Καπάτος, Σκυριανός (Μπατής), Μόσχος (Βολιώτης), Λυμπερδόπουλος, Αρβανιτόπουλος, Λιβογιάννης, Κανταρτζής (Τσιαμήτας), Δανόπουλος (Σκαλίμης). Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Μπακαλιάνος και Γεωργακόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις