Συνεχίζει στον Πύρασο ο Δημήτρης Κατής

Σε μία ακόμη ανανέωση προχώρησε η ομάδα του Πυράσου, η οποία διατηρεί στο ρόστερ της τον έμπειρο μέσο Δημήτρη Κατή. Πρόκειται για το Δημήτρη Κατή, έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία κι από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς αγωνίζεται στη Νέα Αγχίαλο εδώ και ενάμιση χρόνο, πάντα με τη φανέλα του Πυράσου, έχοντας καταγράψει συνολικά 32 συμμετοχές σε Γ’ εθνική και Α’ τοπική κατηγορία…

Ο έμπειρος μέσος, αναμένεται την επόμενη περίοδο να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η νέα προσπάθεια.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας έχει ως εξής:
“Ανακοινώνεται πως η διοίκηση του Πυράσου και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κατής συμφώνησαν ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο Δημήτρης αγωνίζεται ενάμιση χρόνο στην ομάδα μας, έχοντας καταγράψει σε Γ’ Εθνική και Α’ Τοπική Κατηγορία 32 συμμετοχές με 2 γκολ και είναι από αυτούς που θα συνεχίσουν με την κυανόλευκη φανέλα. Του ευχόμαστε να είναι υγιής ώστε να βοηθήσει τον Πύρασο στην καινούργια προσπάθεια και την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις