Σε διοικητικό αδιέξοδο η Δόξα Δράμας

Εξέπνευσε η προθεσμία των 48 ωρών πριν από τις εκλογές , που προβλέπει το καταστατικό του ΓΣ Δόξα για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των μελών για το νέο διοικητικό σχήμα και τελικά δεν εμφανίστηκε κανένας υποψήφιος για την αυριανή συγκέντρωση.

Αυτονόητο είναι ότι ματαιώνεται η προγραμματισμένη εκδήλωση για αύριο το απόγευμα, καθώς ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός έχουν πλέον γίνει και εγκριθεί και η συγκέντρωση των μελών του συλλόγου δεν έχει νόημα να γίνει χωρίς υποψήφιο ψηφοδέλτιο, μιας και θα είχε μοναδικό θέμα τις εκλογές .

Παρότι η διαδικασία αναβλήθηκε τρεις φορές από τους διοικούντες του συλλόγου και καθώς η απελθούσα διοίκηση είναι πλέον χωρίς ισχύ, ο δραμινός σύλλογος ουσιαστικά παραμένει ακέφαλος εδώ και μερικές εβδομάδες.

Μια εξέλιξη που σε καμία περίπτωση δεν τιμά το όνομα της Δόξας.

Παρά τις τοποθετήσεις του Γιάννη Μπύρου και την εδώ και καιρό δηλωμένη αποχή του από την διαδικασία δεν στάθηκε δυνατόν να βρεθεί ένα σχήμα που να πάρει επάνω του τη διοικητική ροή της ομάδας. Το δυστύχημα είναι ότι ενώ αρχικά φάνηκε να υπάρχει μια κίνηση αυτή δεν κατέληξε σε κάτι ουσιαστικό.

Με βάση τα όσα προβλέπονται για αντίστοιχες περιπτώσεις το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο Πρωτοδικείο Δράμας για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Ήδη οι άνθρωποι της απελθούσας διοίκησης έχουν προγραμματίσει για σήμερα την επίσκεψη τους στο δικαστικό μέγαρο της πόλης προκειμένου να ενημερωθούν για το τι πρέπει να γίνει στην συνέχεια.

Βέβαια παράλληλα, το αγωνιστικό κομμάτι τρέχει κανονικά από τους συνεργάτες του μεγαλοχορηγού, ωστόσο η απουσία διοικητικού σχήματος στο σύλλογο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το διαδικαστικό της μεταγραφικής ενίσχυσης που πρέπει να λυθεί άμεσα.

Πηγή: sportdrama

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις