Το νέο Δ.Σ. της ΑΕ 2002 – Συμφωνία με Καραμίχαλο

Σε σώμα συστάθηκε η εκλεγείσα διοίκηση της ΑΕ 2002, με τον Νίκο Βέργο να εκλέγεται στη θέση του προέδρου και τον Βαρδάκης Αλέξανδρο να αναλαμβάνει αντιπρόεδρος. Η νέα διοίκηση άμεσα συμφώνησε με τον Γιώργο Καραμίχαλο να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.


Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη 5 Ιουλίου βάση του καταστατικού του σύλλογου μας διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η απερχόμενη διοίκηση μετά τη συζήτηση για τον απολογισμό της τελευταίας διετίας προχώρησε στη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Άκρος ενθαρρυντική ήταν η παραπάνω από ικανοποιητική προσέλευση της τοπικής κοινωνίας των τοπικών αρχόντων των μελών και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας που θέλησαν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία στέλνοντας το μήνυμα ότι θα σταθούν αρωγοί στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη προχώρησαν άμεσα σε συνεδρίαση για τη σύσταση σώματος το οποίο έχει ως ακολούθως

Πρόεδρος: Βέργος Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Βαρδάκης Αλέξανδρος

Γραμματέας: Παρίσης Γεώργιος

Ταμίας: Βέργος Διαμαντής

Β αντιπρόεδρος: Αγγελής Ευάγγελος

Γενικός αρχηγός: Κορμπάς Όθων

Έφορος Α υλικού: Μαλάς Φίλιππος

Έφορος Β Ακαδημίας: Πιλάτος Ευάγγελος

Έφορος Γ γηπέδων: Γραμμένος Κωνσταντίνος

Αναπληρωματικά μέλη

Α Τζοβάρας Απόστολος

Β Στουμποβίκος Κωνσταντίνος

Στη συνέχεια η νέα διοίκηση και ο πρόεδρος της πραγματοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Καραμίχαλο του οποίου η σχέση τόσο με την απερχόμενη διοίκηση όσο και με τους ποδοσφαιριστές ήταν άψογη και το έργο του άκρως επιτυχημένο κυρίως στην ανάδειξη των νέων ταλέντων του τόπου μας.

Τέλος ο νέος πρόεδρος Βέργος Νικόλαος έχει ξεκινήσει ήδη σειρά επαφών με τους ποδοσφαιριστές παλιούς νέους και μελλοντικούς σε συνεργασία με τον προπονητή μας για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ευχές για μια ομαλή τίμια και παραγωγική νέα ποδοσφαιρική χρόνια

Το Δ.Σ της Α.Ε 2002»