Ο Θάνος Κούρτογλου γυμναστής στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο, είναι γνωστό πως προπονητής θα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας (ήδη μαζί με τη διοικούσα επιτροπή σχεδιάζουν το ρόστερ), ενώ βοηθός του θα είναι ο Κώστας Μπράτσος.

Ο Βολιώτης τεχνικός ήταν στην ομάδα όλη την περσινή χρονιά, καθώς είχε διατελέσει άμεσος συνεργάτης των Τζαναβάρα, Καβακά, Παπαβασιλείου, ενώ από τις 4 Απριλίου μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος (έξι αγωνιστικές) ήταν πρώτος προπονητής.
Το τεχνικό τιμ θα πλαισιώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο Θάνος Κούρτογλου, ως γυμναστής. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A. Έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Δούλεψε, επίσης στον Βατανιακό (η καταγωγή του είναι από την Κατερίνη) και το 2012 στη Νίκη στην πρώτη ομάδα ως γυμναστής, αλλά και προπονητής στην ομάδα Κ19. Στη συνέχεια ήταν βοηθός προπονητή στον Τύρναβο, ενώ διετέλεσε τεχνικός σύμβουλος στην Καρμιώτισσα Ανόρθωση Πολεμιδιών (ομάδα της Κύπρου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις