Μπέος: «Με το “καλάμι” ο Ντάνος την μπάλα»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την εποχή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Survivor έπαιζε ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τόνισε πως ο Λεβαδειακός του Κομπότη θα συνεχίσει να πέφτει αγωνιστικά και ο Βαγγέλης Γραμμένος θα βγει περίπατο στις εκλογές της ΕΠΟ.

 Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον Arena fm 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε: “Τα τελευταία 5 χρόνια πέφτει αγωνιστικά και θα συνεχίσει να πέφτει ο Κομπότης. Γιατί δεν γνωρίζει το αντικείμενο. Η απόφαση του διαιτητικού είναι πέρα για πέρα άδικη για τον Ηρακλή. Από την άλλη είναι άδικο κάποιοι να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και κάποιοι να μην πληρώνουν. Είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους αυτοί;

Πρέπει να αναλογιστούν πως αυτή η ομάδα με τίτλους και ιστορία μια μερίδα από αλήτες την έχει οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση. Τους δόθηκε η ευκαιρία με Αντώνη Ρέμο και αξιόλογους ανθρώπους που έβαζαν το χέρι στην τσέπη. Δε ήθελαν να κάνουν ομελέτα σπάζοντας αυγά, γιατί φοβόντουσαν τι θα πει η Θύρα 10.

-Ο Παπαθανασάκης είναι εκτός πραγματικότητας, είναι σαν να κατέβηκε από τον Άρη. Αρχικά έβαλε λεφτά, τι έγινε μετά δεν ξέρω. Πάντως είναι άδικο ο Ηρακλής να πέφτει λόγω χρεών να καθαρίζει και να ξαναχρεώνεται είναι πολύ άδικο. Το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση να φτιάξουν μια ομάδα του μέλλοντος χωρίς χρέη. Βρέθηκε πες ένας άνθρωπος. Και μετά από 6 μήνες να του βρίζουν το σπίτι;

-Τα ίδια γίνονταν στον Άρη με Σαουρίδη και Σκόρδα και φτάσανε τον Άρη να χρωστάει 30 εκατομμύρια ευρώ;  Κάποια περνάγαν καλά κι αυτοί καλύτερα.

-Στην ΑΕΚ αυτού του κομματόσκυλου του Αδαμίδη έβαζαν στο φάκελο της αδειοδότησης τα εκατομμύρια που χρωστούσε ο Ψωμιάδης.

-Για τον Μακ δε χρειάζεται να πούμε. Για τον τερματοφύλακα τον Ρέι, θα σας πω ότι το 2011 ήταν στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου. Ψωνίζαμε από Αργεντινή. Μεγάλος τερματοφύλακας και ο ΠΑΟΚ έχει να δει πολλά χρόνια τέτοια τέρμα. Τότε ήταν 20-21. Έλυσε το πρόβλημα του τερματοφύλακα για πολλά χρόνια. Θα πάθετε πλάκα μαζί του.

-Στο νέο πρωτάθλημα θα γίνει μεγάλη μάχη και θα κριθεί στις επιτροπές της Σούπερ Λιγκ  και της ΕΠΟ. Αν δεν φροντίσει ο κύριος Γραμμένος να αλλάξει τις επιτροπές, που είναι όλοι αυτοί επιλογές του Γκιρτζίκη, επιλογές ενός μαύρου παρελθόντος, δε θα γίνει τίποτα.

-Όλη η ιστορία είναι να φτιάξουν τη  Β’ και Γ’ Εθνική. Ποια Β’ Εθνική όμως; Όταν τα 40 από τα 50 ματς της Β’ είναι στημένα;

-Να φροντίσει ο Γραμμένος στον πειθαρχικό έλεγχο να υπάρχει ισονομία. Είναι αστείο που λένε ότι θα κατέβει ο Τζώρτζογλου. Στο 117’ σφύριξε τότε τη λήξη ο διαιτητής. Ο Εργοτέλης αν δεν έβαζε γκολ δεν το έληγε ο διαιτητής για να ανέβει.

Ο Γραμμένος θα βγει περίπατο. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Να του δώσουν το δικαίωμα του ανθρώπινου λάθους.  

-Η ΕΠΣ Μαγνησίας βάρεσε μπουνιά στο μαχαίρι και ήρθε η αλλαγή.

-Τι να πω για τον Αγγελόπουλο του Survivor. Έπαιξε πριν πάω εγώ στον Ολυμπιακό Βόλου. Με το καλάμι την έβρισκε την μπάλα.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις