“Βλέπει” Αρσενίεβιτς ο Ολυμπιακός Βόλου

Πέρα από τους Έλληνες παίκτες που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, οι διοικούντες κινούνται και για την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι να γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν με τέσσερις ξένους, καθώς παρελθόν θα αποτελέσουν από την ομάδα οι Φαμπρίτσιο Πότσι και Μπόγιαν Ντόικιτς.

Ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος των «ερυθρολεύκων», ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για 34χρονο Σέρβο μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας την περίοδο 2009-10 με τον Πανθρακικό στη Σούπερ Λιγκ. Την επόμενη χρονιά με την ομάδα της Κομοτητής έπαιξε στη Β’ Εθνική, για να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει την περίοδο 2015-16 για λογαριασμό του Α.Ο. Τρίκαλα (έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος).
Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στη Σπάρτη, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όμως έφυγε γρήγορα, καταγράφοντας μόλις δύο συμμετοχές. Πήγε τον περασμένο Ιανουάριο στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, ομάδα της Κρήτης που πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (υποβιβάστηκε), με την οποία έπαιξε σε 12 παιχνίδια, σημειώνοντας και τέσσερα τέρματα. Πρόκειται, πάντως, για ποδοσφαιριστή που έχει φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 34 χρόνια του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις