“Θωρακίζει” τους ποδοσφαιριστές της – Αλλάζει επίπεδο η Νίκη Βόλου

Χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις η Νίκη Βόλου οργανώνεται και προσπαθεί να λειτουργήσει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα κι όχι μόνο επιφανειακά. Μία ποδοσφαιρική ομάδα για να πετύχει πρέπει να έχει λυμένη την καθημερινότητά της κι αυτό είναι που έχουν θέσει ως στόχο τα μέλη της διοικούσας επιτροπής με επικεφαλής τον κ. Παπακωνσταντίνου. «Πάνω απ’ όλα η υγεία» λέει ο σοφός λαός και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου φρόντισαν οι αθλητές να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον τομέα της υγείας, τόσο στην πρόληψη όσο και στη διαδικασία της αποκατάστασης.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Δ.Ε., κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε τις συνεργασίες που εξασφαλίζουν στο έμψυχο υλικό της ομάδας την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους στη συνέντευξη Τύπου, έδωσε το στίγμα των αλλαγών που θα γίνουν στην ομάδα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακαδημίες και θέτοντας ως στόχο για την πρώτη ομάδα την άνοδο στη Β’ Εθνική:

«Θα αλλάξουμε τα πάντα με μέθοδο και πολύ δουλειά»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ της πόλης που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είστε εδώ. Το πανό που βρίσκεται πίσω μου έχει δύο φράσεις που εγώ και η διοικούσα επιτροπή υιοθετούμε γιατί πάνω απ’ όλα βάζουμε τη Νίκη Βόλου. Προσπαθούμε να πετύχουμε αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο, κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά. Ο στόχος μας είναι να αποχαιρετήσουμε τη Γ’ Εθνική και του χρόνου να είμαστε στη Β’ Εθνική. Να βάλουμε μπρος αυτό το μακρόπνοο και μεγαλόπνοο έργο να οικοδομήσουμε μία νέα Νίκη Βόλου, όπως λέει και το πρώτο σλόγκαν του πανό πίσω μου: να χτίσουμε το μέλλον μας. Πρώτος στόχος να ανέβουμε μία κατηγορία και μετά όλα θα δέσουν πολύ καλύτερα και θα είναι ευκολότερα. Όπως είχαμε δεσμευθεί στη Γ.Σ. θα αλλάξουμε τα πάντα με μέθοδο, εργασία και πολύ δουλειά γιατί θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Πάνω απ’ όλα η ακαδημίες»

Στόχος μας είναι να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες ώστε η πρώτη ομάδα να στελεχώνεται με ποδοσφαιριστές που θα βγαίνουν από τα σπλάχνα της. Και δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, είναι και θέμα αγάπης για την ομάδα. Είναι διαφορετικό να έχει αγαπήσει την ομάδα ένας παίκτης που θα αγωνιστεί σ’ αυτή. Γίνονται καθημερινά μεγάλες προσπάθειες ώστε να αναβαθμίσουμε αυτό το κομμάτι. Ο κ. Βενέτης δουλεύει γι’ αυτό και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την έκταση του ΟΣΕ που είναι δίπλα στο γήπεδό μας».

«Συνεργασίες με τους καλύτερους»

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη συνεργασία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της πόλης, όπως επίσης συμφωνία με ορθοπεδικό γιατρό, εργοφυσιολόγο, φυσιοθεραπευτή και διατροφολόγο με την ομάδα.

Η Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος με συντονισμένες κινήσεις συμφώνησε για τη φετινή χρονιά σε ότι αφορά την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία κάθε είδους ιατρικού περιστατικού, με το Πρότυπο Νοσηλευτικό Κέντρο «Γενική Κλινική Άνασα», το κέντρο φυσικοθεραπείας-αποκατάστασης της κ. Παρισένιας Παξινού. Επί πλέον συμφώνησε με τον ορθοπεδικό γιατρό κ. Γάτο Γεώργιο που θα είναι και ο συντονιστής του προγράμματος και θα παραπέμπει τα περιστατικά ανάλογα. Ο κ. Γάτος είναι ήδη πολλά χρόνια συνεργάτης και σε άλλα τμήματα του συλλόγου. Συμφωνία συνεργασίας επισυνάφτηκε επίσης με τον φυσικοθεραπευτή – μασέρ κ. Λεπίδα Γιάννη που θα προσφέρει σε καθημερινή βάση τις πολύτιμες υπηρεσίες του τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες της ομάδας καθώς και με τον Κωνσταντίνο Λάμπη, Διατροφολόγο Διαιτολόγο MSc που επίσης είναι συνεργάτης του συλλόγου σε αθλητές και πρωταθλητές άλλων τμημάτων.

Επίσης εγκαινιάζουμε την συνεργασία μας με τον εργοφυσιολόγο Γιάννη Κωτσή έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα, συνεργάτη του Γυμναστή Ηλία Σορώκου που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Νίκη Βόλου. Εξειδικεύεται στα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών και στα συμπληρώματα διατροφής τους καθώς και σε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που αφορά την πρόληψη τραυματισμών. Είναι καθηγητής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο εδώ και 11 χρόνια. Εργοφυσιολόγος της Εθνικής Ελλάδος και στον Παναθηναϊκό».

Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με τις τοποθετήσεις των συνεργατών της ομάδας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις