Επιστροφές και ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Ηρακλής Βόλου

Σε μεταγραφικό μπαράζ προχώρησε ο Ηρακλής Βόλου ανακοινώνοντας την επιστροφές των Σπύρου Νούσια και Σπύρου Γκάγκα καθώς και τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Σουλιώτη του Σαρακηνού. Παράλληλα ανανέωσαν έξι ποδοδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.


Αναλυτικά:

“Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Ηρακλής Βόλου. Στην ομάδα με την οποία πήραν το πρωτάθλημα της περιόδου 2015-16, επιστρέφουν έπειτα από έναν χρόνο οι εμπειρότατοι Σπύρος Νούσιας και Σπύρος Γκάγκας. Αμφότεροι θα βοηθήσουν τον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Επίσης τα κυανόλευκα θα φορά τη νέα περίοδο και ο αμυντικός Βαγγέλης Σουλιώτης που πέρυσι αγωνιζόταν στον Σαρακηνό.

Στο μεταξύ στον Ηρακλή Βόλου θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά οι, Χάρης Ασλάνογλου, Σπύρος Πολυμέρου, Κώστας Πλέσσας, Σάκης Λιόλιος, Δημήτρης Τρελλόπουλος, Αλέξης Κιπτίου.

Οι ακαδημίες

Ξεκινούν οι ακαδημίες του Ηρακλή Βόλου, με διευθυντή τον Βαγγέλη Τσουκάλη, όπου μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 2421086025 και ώρες 10.00-14.00 και 18.00-21.00, Δευτέρα έως Παρασκευή και στον προπονητή ποδοσφαίρου Βαγγέλη Τσουκάλη στο τηλέφωνο 6974837047.

Τέλος ο προερχόμενος από τον Ηρακλή Βόλου και Απόλλωνα Καναλίων ποδοσφαιριστής Θοδωρής Πολυχρόνου, που πέρυσι χάρις στην προσπάθεια και την καλή σχέση του Βαγγέλη Τσουκάλη με τον Διευθυντή της ακαδημίας του Αρη Θεσσαλονίκης, Κώστα Κωνσταντινίδη, μεταγράφηκε στην Κ20 του Αρη, στην σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν βασικός με την ομάδα του.