«Οργάνωση και προγραμματισμός»

Τους συνεργάτες στον τομέα της υγείας παρουσίασε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού. Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Βενέτης και ο κ. Σανίδας παρουσίασαν το επιστημονικό προσωπικό που θα αναλάβει τον τομέα της πρόληψης και της αποκατάστασης σε θέματα υγείας τόσο της πρώτης ομάδας όσο και της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως μέλη του κυανόλευκου τιμ και συμφώνησαν πως η οργάνωση και ο προγραμματισμός που έχει φέτος το τμήμα θα βοηθήσει ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της διοίκησης. Παράλληλα τόνισαν πως είναι τιμητικό να ανήκουν στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Στην παρουσίαση δεν ήταν δυνατό να παραστούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Γιώργος Γάτος (Ορθοπαιδικός Γιατρός), Κώστας Μαραβέγιας (Γιατρός – εκπρόσωπος Γενικής Κλινικής ΑΝΑΣΑ) και Παρισένια Παξινού (Φυσικοθεραπεύτρια).

Οι δηλώσεις των παρευρισκομένων συνεργατών καθώς και γραπτή δήλωση της κ. Παξινού:

Κωνσταντίνος Λάμπης

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να είμαι μέλος αυτού του επιτελείου. Το πρώτο πράγμα που διέκρινα είναι ότι υπάρχει μεγάλη οργάνωση, υπάρχει προγραμματισμός και θεωρώ ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Υπάρχει ένα επιτελείο γύρω από τους ποδοσφαιριστές ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο στόχος μου και σκοπός μου ως διαιτολόγος στην ομάδα είναι οι ποδοσφαιριστές να έχουν το 100% των επιδόσεών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πετυχαίνοντας αυτόν τον στόχο και μέσω της διατροφής.

Ουσιαστικά θα έχουμε εξατομικευμένα προγράμματα όλων των ποδοσφαιριστών και παρακολούθηση όλης της ομάδας, ατομικά και ομαδικά ώστε να πάρουμε το 100% των παικτών».

Γιάννης Λεπίδας

Φυσικοθεραπευτής

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια που θα ανήκω στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Μ’ έχει εντυπωσιάσει η οργάνωση και το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία με όλους τους επιστήμονες υγείας, προπονητές, διοίκηση και παίκτες και να έχουμε μία εξαιρετική αγωνιστική χρονιά.

Παρισένια Παξινού

Φυσικοθεραπεύτρια

«Νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή για την πρόταση της Νίκης Βόλου για συνεργασία, δηλώνω ότι εγώ και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας θα είμαστε αρωγοί στη νέα προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις