ΣΦΟΒ: Ζορίζεστε με την αλήθεια

Νέα ανακοίνωση με αποδέκτη την δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Βόλου εξέδωσε ο ΣΦΟΒ στην οποία αναφέρονται τα εξής:

 

«Κύριοι της δημοτικής πλειοψηφίας, δεν μιλήσατε για την ταμπακέρα, αυτήν της Πύδνας. Ποιος την έφερε στο Βόλο και με ποιον σκοπό ήλθε στην πόλη μας. Ποια ομάδα θα παίξει στη Νεάπολη; Ακόμη δεν το μαντέψατε;
Θα πρέπει να έχετε κοντή μνήμη και δεν θυμάστε τις σκληρές ανακοινώσεις του ΣΦΟΒ πριν τρία χρόνια στις Δημοτικές εκλογές κατά των πολιτικών αντιπάλων, του τότε υποστηρικτή μας. Τους καταγγέλλαμε τότε για αποτυχημένους, ανύπαρκτους, πολιτικά χρεοκοπημένους και φασίστες. Τότε εισπράτταμε χειροκροτήματα, συγχαρητήρια και εγκωμιαστικά σχόλια. Τότε ήμασταν καλοί, μπροστάρηδες, είχαμε σφραγίδα καλή, ήμασταν υπαρκτοί, μαζικοί, δυναμικοί και αποτελεσματικοί.
Τί έχετε να μας πείτε; Τότε όμως βολευόσασταν.Τώρα όμως ζορίζεστε με την αλήθεια, τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Και όσους αδικήσαμε τότε, τους ζητήσαμε ταπεινά συγνώμη και δεν έχουμε πρόβλημα, αν και κάποιον άλλον αδικήσαμε, να δώσουμε τα χέρια.
Ο ΣΦΟΒ θα γιορτάσει φέτος τα 46 χρόνια ζωής, αγώνα και σύγκρουσης και θα είναι καλεσμένοι όλοι εκτός από εσάς.
Όσο για κάτι αλυσοδεμένους σε δέντρα, δεν το καταλάβαμε. Εμείς θυμόμαστε κάποιους άλλους αλυσοδεμένους.
Καλύτερα να μας μιλήσετε, αν κάτι ξέρετε, για τα δολοφονικά μαντολάτα σε αθώους ποδοσφαιριστές, για εγκληματικές οργανώσεις ποδοσφαίρου, για το ποιος διέλυσε τον Ολυμπιακό δύο φορές, το ποιος έφερε την Πύδνα κ.λπ. κ.λπ.
Όσο για τα μέλη, εχθροί και φαντάσματα του ΣΦΟΒ που δεν υπογράφουν ψεύτικες ανακοινώσεις, τους καλούμε να πάνε στα εγκαίνια της ομάδας φάντασμα.
Τέλος το 2010, το ψηφοδέλτιο τότε ήταν κομματικό. Συμμετείχαν μόνο δύο μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού και η ηγέτιδα δεν είχε καμιά σχέση με ποδόσφαιρο και Ολυμπιακό.
Αλλά μην αγχώνεστε, το 2019 είναι κοντά. Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε τον πανικό σας και το άγχος σας. Τουλάχιστον έχουμε Δημοκρατία και Πολιτισμό».