Έθεσε ζήτημα αποχώρησης ο Λεουτσάκος

Σε συνέντευξή του στον Arena FM, ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ εθνικής, Λεωνίδας Λεουτσάκος εξέφρασε την πεποίθηση πως πρέπει να υπάρξει ελαστικότητα στις αδειοδοτήσεις και μάλιστα απείλησε με παραίτηση σε περίπτωση που δεν αλλάξει η νοοτροπία της ΕΠΟ. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω σε δεύτερο βαθμό θα πάρουν άδεια αρκετές ομάδες. Πρέπει να υπάρχει μια ελαστικότητα. Προσπαθούμε ώστε να γίνει μια εξυγίανση. Θα μας δώσουν λύσεις πιστεύω. Να έχει τώρα κάποιος μια οφειλή και να αργεί λίγες μέρες την αποπληρωμή, δε γίνεται να μη του δίνεις άδεια.
Είμαστε σε καλή επικοινωνία με την τωρινή διοικούσα επιτροπή. Αυτά είναι πράγματα που βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις. Από ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο.
Πρέπει να μπορούν να πάρουν παίκτες οι ομάδες και κάποιους κοινοτικούς να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Φούτμπολ Λιγκ ξεκίνησε την εξυγίανση. Αν δεν το κάνουμε τώρα δε θα γίνει ποτέ . Αν δεν δεχτούν αυτά που ξεκινήσαμε να κάνουμε, αν δε δεχτούν τις εισηγήσεις μας, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις