Λύση συνεργασίας με Ναουμίδη – “Περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Νίκης”

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που επιθυμεί είναι ο Γιώργος Ναουμίδης μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Νίκη Βόλου. “Νοιώθω χαρούμενος και ταυτόχρονα υπερήφανος που φόρεσα την φανέλα της ιστορικής Νίκης Βόλου” δήλωσε ο δυναμικός αμυντικός μετά το οριστικό διαζύγιο με τους κυανόλευκους.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί για την συνεισφορά του στην ομάδα, τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ναουμίδη. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Με γραπτή του δήλωση ο Γιώργος Ναουμίδης εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια που φόρεσε τη φανέλα της Νίκης, ευχόμενος στον σύλλογο να βρει τον δρόμο του προς τις υψηλότερες κατηγορίες:

Ενας όμορφος κύκλος 2 χρόνων έκλεισε… Νοιώθω χαρούμενος και ταυτόχρονα υπερήφανος που φόρεσα την φανέλα της ιστορικής Νίκης Βόλου ..Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου σε αυτόν τον κόσμο που αξίζει πολλά… Στους συμπαίκτες μου,στους προπονητές μου, στην διοίκηση της ομάδας και σε αυτούς που πραγματικά πίστεψαν σε εμένα… Εύχομαι η Νίκη Βόλου να βρεί τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που πραγματικά αξίζει.. Εις το επανιδείν!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις