Θέλει Μανωλά η Γιουβέντους

Η διαπραγμάτευση μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν για το μέλλον του Λεονάρντο Μπονούτσι είναι ολοζώντανη! Ο «μπιανκονέρο» κεντρικός αμυντικός είναι πραγματικά κοντά στον σύλλογο του Μιλάνου που είναι έτοιμος να επενδύσει περισσότερα από σαράντα εκατομμύρια ευρώ

για να αποκτήσει τον Ιταλό, του οποίου η επιθυμία είναι να αφήσει το Τορίνο.
Αφού απέρριψε μεγαλύτερες προτάσεις από την Αγγλία (60 εκατομμύρια είχε προσφέρει η Τσέλσι), η «Μεγάλη Κυρία» αποφάσισε να «ακούσει» την επιθυμία του Μπονούτσι.
Από τη στιγμή όμως που ο μέχρι χθες «βράχος» των «μπιανκονέρι» θα αποτελέσει παρελθόν, η διοίκηση του συλλόγου θα ψάξει για τον παίκτη που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του «Λέο».
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα νούμερο ένα «στόχος» του Μπέπε Μαρότα, μετά και από απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μανωλά!
Δώδεκα μήνες μετά την άφιξη από τη Ρόμα του Μίραλεμ Πιάνιτς και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αφήσει την ιταλική πρωτεύουσα και να συναντήσει τον Βόσνιο στο Τορίνο.
Η μεταγραφή θα μπορούσε να «κλείσει» με ένα ποσό κοντά στα τριάντα εκατομμύρια, με τους ιθύνοντες της «Vecchia Signiora» να είναι διατεθειμένοι εάν χρειαστεί να επενδύσουν ολόκληρο το ποσό που λάβουν για τη μεταγραφή Μπονούτσι, καθώς θεωρούν πως ο 26χρονος αποτελεί μεγάλη επένδυση τόσο ως ποδοσφαιρική αξία όσο και λόγω ηλικίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις