Παρελθόν και ο Φλίγκος από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τον Κώστα Οικονόμου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ενημερωθήκατε από το goalpost.gr, άλλος ένας ποδοσφαιριστής του περσινού βασικού κορμού πέρυσι, ο Κώστας Φλίγκος, πρώτος σκόρερ της περσινής Γ’ Εθνικής, δεν θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε μια τελευταία συνάντηση με τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, δεν τα βρήκαν και όπως ο ίδιος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Μια χρονιά για μένα έφτασε στο τέλος. θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές. Tέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την στήριξη που είχαμε όλο αυτό τον χρόνο. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα».
Εδώ και μέρες το goalpost.gr έχει γράψει πως ο Φλίγκος δεν θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο επιθετικό να έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Πρόταση του έχει κάνει και ο Σαρακηνός, η οποία συνοδεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες και με επαγγελματική αποκατάσταση, την οποία και εξετάζει σοβαρά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μια απόκλιση στο οικονομικό, η οποία αν ξεπεραστεί ο Κώστας Φλίγκος θα απαντήσει θετικά. Το όνομά του, πάντως, έχει ακουστεί και για τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις