Απόφαση της ΕΠΣΘ μόνο για εγγραφή του Ν.Π.Σ. Βόλος στην ‘Ενωση

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΘ την Δευτέρα 17/7, το Δ.Σ. της Ένωσης και ο πρόεδρος κ. Περικλής Λασκαράκης, θα εκθέσει αναλυτικά τους λόγους για την απόφαση του Δ.Σ. να εγγραφεί ως μέλος της Ένωσης, το σωματείο Ν.Π.Σ. Βόλος και θα είναι στη διάθεση του καθενός για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις. Ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και μας παρέπεπμψε στην γενική συνέλευση.

Κύκλοι, πάντως, της ΕΠΣΘ τονίζουν, πως η απόφαση που πάρθηκε από το Δ.Σ. ήταν να εγγραφεί στην Ένωση, ως μέλος, ένα σωματείο που πληροί τις προϋποθέσεις και τίποτα παραπάνω.
Όσον αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Ν.Π.Σ. Βόλος, η ΕΠΟ θα κληθεί να πάρει απόφαση.
Ο Βολιώτης δικηγόρος κ. Νίκος Παπαπέτρου, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην «Θ-TV» και στην εκπομπή «Ξεφυλλίζοντας», ανέφερε μεταξύ άλλων, πως η ΕΠΟ θα αποφασίσει για την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Ν.Π.Σ. Βόλος:
«Σε ποια κατηγορία θα παίξει η συγκεκριμένη ομάδα δεν θα το αποφασίσει η ΕΠΣΘ, αποφασίζεται από τη διοργανώτρια αρχή, βάσει κάποιων κανόνες και τον νόμο. Η ΕΠΟ θα αποφασίσει για τις ομάδες που θα παίξουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στη συγκεκριμένη περιοχή, ποιες θα είναι και πόσες θα είναι», ανέφερε ο κ. Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις