Κάθε μέρα και καλύτερη η ΑΕΚ, 3-1 την Μπάνικ Οστράβα

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα (3-1) της Μπάνικ Οστράβα χάρη στα τέρματα των Λόπες, Μάνταλου και Αλμέιδα, έδειξε βελτίωση και το πιο σημαντικό ότι η δουλειά, φέρνει αποτέλεσμα. Το βασικό ζητούμενο στη διάρκεια των φιλικών αγώνων στο βασικό στάδιο προετοιμασίας μιας ομάδας είναι να προκύπτει μέσα από τη δουλειά ουστιαστικό αποτέλεσμα βάσει των όσων δουλεύει ο εκάστοτε τεχνικός του συλλόγου. Κι αυτό συμβαίνει στην ΑΕΚ. Στη φιλική αναμέτρηση στο Κίελτσε με αντίπαλο την Μπάνικ Οστράβα, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, παρουσίασε εξέλιξη στο επίπεδο της αγωνιστικής της εικόνας, βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της και πρόοδο σχετικά με τη σωστή λειτουργία των γραμμών αλλά και στο παιχνίδι κατοχής…

 

…Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με σκορ 3-1 του αντιπάλου τους και είναι αλήθεια πως το σκορ είναι πολύ μικρό – φτωχό συγκριτικά με την εικόνα της ΑΕΚ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Σωστή νοοτροπία στο επιθετικό κομμάτι, άριστη λειτουργία στο αμυντικό μετά -ωστόσο- το γκολ που σημείωσε η Μπάνικ και το οποίο σωστά προβλημάτισε τον Χιμένεθ αφού ήταν… καρμπόν με εκείνο που είχε δεχτεί η ομάδα στο πρώτο της τεστ κόντρα στην Καρπάτι Λβιβ.

Ξεχώρισαν σίγουρα ο Λόπες που έκανε σούπερ ματς, ο Μάνταλος που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα για όσο συμμετείχε σε αυτόν, ο Λιβάια για τις επαφές του και τις εξαιρετικές κινήσεις του αλλά και ντρίμπλες του όταν χρειαζόταν. Αλάνθαστος ήταν και με εξαιρετικές τοποθετήσεις ο Τσόσιτς τη στιγμή που ξεχώρισε ο Γιόχανσον σαν 6άρι. 

ΑΕΚ: Μπάρκας (46′ Τσιντώτας), Μπακάκης, Λόπες (58′ Γιαννούτσος), Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46′ Τσιγκρίνσκι), Γιόχανσον (78′ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (69′ Αντωνίου), Τρίστασον (46′ Χριστοδουλόπουλος), Κλωναρίδης (58′ Γιακουμάκης), Λιβάγια (63′ Αλμέιδα)

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ: Σουστρ, Μπρέντα, Γιακούμποφ , Ζαποτότσνι, Σους, Στάνια, Λίνκα, Ρούμπι, Αζεβέδο, Σασίνκα, Πόζναρ. Έπαιξαν και οι Τσίντελαρ, Κέλεσιτς, Φίνκελ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις