Φεύγουν ένας-ένας οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης πήρε το χρίσμα από την γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου να συνεχίσει να ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος και ακόμη δεν υπάρχει ούτε μία επίσημη ανακοίνωση.

Συζητήσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές έχουν γίνει, όμως πολλές υποθέσεις είναι ανοιχτές, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να αγωνιούν. Βλέπουν πως ο χρόνος κυλά και ο Ολυμπιακός αδυνατεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία να διαθέτει έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι να είναι σε θέση να κάνουν πρωταθλητισμό.
Όλοι σχεδόν οι παίκτες του βασικού κορμού έχουν αποχωρήσει με τους Κώστα Οικονόμου και Κώστας Φλίγκο να είναι οι δύο τελευταίοι που αποχώρησαν (ζήτημα είναι αν θα παραμείνουν ένας ή δύο). Άγνωστο παραμένει αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα οι Λόρι Κέρι, Αλέξανδρος Αναστασίου και Γρηγόρης Ευθυμιάδης. Ο τελευταίος, πάντως, δύσκολα θα μείνει.
Αποτέλεσμα η διοικούσα επιτροπή και η τεχνική ηγεσία να καλείται να «χτίσει» μια ομάδα στην ουσία από το μηδέν. Κι αυτό, καθώς οι νεαροί παίκτες που ενδεχομένως θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό, από μόνοι τους δεν μπορούν να συνθέσουν μια ανταγωνιστική ομάδα στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις