Μιτζέλος: «Θέλουμε τους Σκιαθίτες δίπλα μας» (video)

Στην τηλεόραση του ASTRATV και στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μιτζέλος, δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας για την ομάδα του Α.Ο. Σκιάθου. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του νησιώτικου συλλόγου αναφέρθηκε στην ανάπτυξη που γνωρίζουν οι ακαδημίες της ομάδας, μίλησε για προσπάθεια που θα κάνει υπερήφανους τους Σκιαθίτες και τους κάλεσε να σταθούν στο πλευρό τους, κάνοντας την εγγραφή τους ως μέλη του σωματείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μιτζέλου στον Δημήτρη Μαρέδη:

Για την απόσυρση της Σκοπέλου από το πρωτάθλημα.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε ώστε η ομάδα της Σκοπέλου να μην αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Η απόφαση αυτή μας οδηγεί σε σχετική απομόνωση γιατί θα είμαστε η μοναδική ομάδα των Σποράδων. Θα είμαστε οι μόνοι που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μία νησιωτική ομάδα. Προβλήματα που οδήγησαν την Σκόπελο σ’ αυτή την απόφαση. Ευχόμαστε να βρει πάλι το δρόμο της η ομάδα της Σκοπέλου κι εμείς θα είμαστε εδώ να τη βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Για μας οι Σκοπελίτες είναι αδέρφια μας κι έχει γίνει ήδη μία προσπάθεια ώστε κάποιοι παίκτες της Σκοπέλου να έρθουν να αγωνιστούν στην ομάδα μας».

Για την ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου

«Χωρίς χρήματα και προσωπικό χρόνο δεν γίνεται τίποτα. Θέλω να τονίσω πως στον αγώνα που κάνουμε συμμετέχουν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Σκιάθου. Παραλάβαμε ένα σωματείο 22 ποδοσφαιριστών και το έχουμε μετατρέψει σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Μαγνησίας με 170 αθλητές. Είναι πρωτοφανές νούμερο για έναν τόπο 7-8.000 ανθρώπων.

Δεν έχουν μείνει πολλά πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους τον τελευταίο καιρό. Εμείς λέμε στους νέους να έρθουν στο γήπεδο και να περάσουν καλά. Αυτό έχει περάσει στα παιδιά και όσοι αθλήθηκαν στον σύλλογο πέρασαν πολύ όμορφα την περσινή σεζόν.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του αντιπροέδρου του Α.Ο. Σκιάθου του κ. Ζεμπέκη, έχουμε γίνει ισότιμο μέλος των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, διατηρώντας όμως το όνομά μας “Σκιάθος” λόγω της νησιωτικής μας καταγωγής. Συμμετέχουμε σε τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός πως έχει μεγάλο κόστος».

Για τον αγώνα συγκέντρωσης των απαραίτητων οικονομικών πόρων

«Εμείς ετοιμάσαμε την κάρτα φίλου της ομάδας. Η κάρτα φίλου σου δίνει τη δυνατότητα να μπαίνεις δωρεάν στο γήπεδο, κοστίζει μόνο 50 ευρώ, σου δίνει εκπτωτικά προνόμια σ’ ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων της Σκιάθου και παράλληλα σου δίνει το δικαίωμα στο να ψηφίζεις και να ψηφίζεσαι στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου.

Είναι μία οργανωμένη προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή δημιουργούμε μία βάση δεδομένων των μελών μας ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί τους».

Για τους στόχους της ομάδας

«Η σκέψη μας είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Είναι εντελώς άδικο για τις εποχές που διανύουμε, να ξοδεύουμε πάνω από 70.000 ευρώ και να είμαστε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Δεν λέμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, λέμε όμως πως θα τους κάνουμε όλους υπερήφανους.

Κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι τα λεφτά που συγκεντρώνονται πάνε όλα στη νεολαία της Σκιάθου. Είναι κομμάτι της κοινωνίας μας. Σ’ ένα νησί 7-8.000 κατοίκων οι επιλογές για τους νέους είναι πολύ λίγες. Όλα βασίζονται στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Είμαστε εμείς, είναι ο Γ.Σ. Σκιάθου στο μπάσκετ, είναι το τάε κβο ντο και ο ναυτικός όμιλος».

Το μήνυμα προς τους Σκιαθίτες

«Να παρακαλέσω τον κόσμο της Σκιάθου να συμβάλλει σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Α.Ο. Σκιάθου στην εγγραφή μελών. Να συνεισφέρει με την καρδιά του αυτό το ελάχιστο ποσό των 50 ευρώ για να έχει μία κάρτα μέλους. Να υποδεχθούν με αγάπη και καλοσύνη την κ. Μελισσοπούλου που είναι η υπεύθυνη αυτής της μεγάλης προσπάθειας, γιατί είναι για το καλό των παιδιών μας. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Σκιαθίτες αυτό. Δίνουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν σε περισσότερα αθλητικά προγράμματα και να ασχολούνται με πράγματα που έχουν αξία και ουσία».

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος – Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις