Κούγιας: «Ένας αληταράς και μισός ο Μπέριος»

«Επίθεση» στον Θοδωρή Μπέριο εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του φιλικού της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Αυτή την άποψη είχα και έχω. Είτε είναι προπόνηση είτε επίσημο παιχνίδι, μια ομάδα σαν την ΑΕΛ πρέπει να κυνηγά τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες. Το καλό είναι ότι έχουμε παίκτες με πολύ καλά στοιχεία. Ευτυχώς και οι παλιοί μας παίκτες είναι πολύ βελτιωμένοι. Παίξαμε με μια καλή ομάδα που έχει το κορμό της και η οποία στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε τη κανονική εντεκάδα. Ήταν πολύ καλό τεστ.

Στεναχωριέμαι για τον τραυματισμό του Λεοζίνιο. Πίστευα και πιστεύω πως οι ομάδες χτίζονται στην προετοιμασία. Ευτυχώς δεν είναι κάταγμα. Αλλά αυτό το… κριάρι ο Μπέριος. Είναι ένας αληταράς και μισός που δεν ξέρω πως βρέθηκε να παίζει ποδόσφαιρο. Από την Ηλιούπολη βρέθηκε να παίζει στα Γιάννενα. Και κάνει πάλι τα ίδια. Απλώς οι διαιτητές προστατεύουν αυτούς τους τύπους που σακατεύουν τα παιδιά. Έχει σακατέψει τους μισούς παίκτες της Α’ Εθνικής και συνεχίζει να παίζει».

Για την εικόνα του ρόστερ: «Είναι πολύ βελτιωμένοι οι παλιοί. Και ο Γκόλιας. Και ο Φατιόν. Και ο Αναστασόπουλος. Ευχάριστη έκπληξη, όχι για μένα, είναι ο Αγρόδημος. Ήταν πολύ καλός. Πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους».

Όταν εμφανίζεται κάτι σημαντικό… Προσθέσαμε τον Κρίζμαν, τον Περόνε, τον Ζίζιτς. Οι τελευταίες μεταγραφές ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Δεν μπορούμε να μαζέψουμε πάλι 30 παίκτες. Αν έρθουν καλοί παίκτες θα φύγουν οι παλιοί παίκτες. Δηλαδή ο κ. Πάους θέλει 25 παίκτες. Δεν φεύγει κανείς. Δεν κόβεται κανείς. Είναι αξιόλογοι παίκτες. Αλλά θα πάνε δανεικοί. Σε αξιόλογες ομάδες της Β’ Εθνικής. Μας έχουν ζητήσει παίκτες ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν του χρόνου».

Για Ανδρεόπουλο: «Είναι διαδικαστικό το θέμα. Αυτό που βλέπουν οι προπονητές είναι πως είναι έτοιμος. Είναι σαν να έχει κάνει προετοιμασία. Δεν είναι απροετοίμαστος παίκτης. Που αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτός ο τραυματισμός που είχε στο παρελθόν θα είχε βγει από την αρχή. Δεν υπογράφει κανείς χωρίς να περάσει από εξωνυχιστικές εξετάσεις. Φέτος λειτουργούμε υποδειγματικά. Δηλαδή αυτό που πάθαμε στο παρελθόν με το Ναγιάρ το «φυσάμε και δεν κρυώνει». Τον περάσαμε από εξετάσεις και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν βρήκαμε πως αυτός ο παίκτης είναι ανάπηρος. Έχει μία χρόνια χονδροπάθεια. Και αποδεικνύεται πως όπου κι αν πήγε δεν έκανε κάτι. Και σε μας είχε το πιο ακριβό συμβόλαιό στη Football League και ήταν τριετές. Αυτά τα λάθη τα έχουμε λύσει».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις