Αποστολίδης: «Μεγάλη πρόκληση να αγωνιστείς στον Άρη»

Μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε την επικείμενη μεταγραφή του στον Άρη ο Μανώλης Αποστολίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο Καβαλιώτης πορτιέρο υποστήριξε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Παύλο Μυροφορίδη και έχουν γίνει οι συζητήσεις ώστε να φορέσει τη φανέλα του Άρη αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Επιπλέον, τόνισε ότι εφόσον η μεταγραφή του πραγματοποιηθεί θα προσπαθήσει να είναι καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά και να συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Άρη για επιστροφή στη Superleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανώλης Αποστολίδης για:

– το εάν έχει συμφωνήσει με τον Άρη ή όχι: «Έχω κάνει κάποια επαφή και κάποιες συζητήσεις με τον Μυροφορίδη».

– το εάν γνώριζε τον Παύλο Μυροφορίδη: «Δεν γνωριζόμασταν από πριν. Τον γνώρισα όταν ανέλαβε τον Απόλλωνα. Δεν χρειάζεται να τον γνωρίζω προσωπικά, ξέρω ότι σε όποια ομάδα πάει κάνει έργο».

– το εάν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη: «Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και εκπληκτικό κόσμο».

– το εάν υποστηρίζει τον Άρη: «Έχω πάψει να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Βλέπω περισσότερο τη Β Εθνική όπου και εργάζομαι. Δεν δηλώνω υποστηρικτής κάποιας ομάδας».

– το εάν γνωρίζει τις φήμες για τον Σωκράτη Διούδη: «Έχω διαβάσει και ενημερώνομαι».

– το εάν μπορεί να καλύψει το κενό του Διούδη: «Αυτός είναι ο σκοπός μου. Όταν πάω σε κάποια ομάδα δεν κοιτάω να καλύψω το κενό κάποιου αλλά να είμαι εγώ καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά. Θα βοηθήσω και εγώ από την μεριά μου εάν γίνει η μεταγραφή. Εξάλλου, ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος για μια μεγάλη πρόκληση. Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστείς στην ομάδα του Άρη».

– το εάν γνωρίζει για τον Άρη: «Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές δεν είναι κανένας κλεισμένος. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση κάποιων συμβολαίων και όταν τακτοποιηθούν αυτά θα ακολουθήσουν και αυτοί οι πέντε που λέτε ότι είναι κλεισμένοι ώστε να μην υπάρχουν εκκερεμότητες και να κοιτάμε μπροστά».

– το εάν έχει μιλήσει με τον Διούδη: «Δεν έχω μιλήσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις