Πήρε Ανδρέου, Κραβαρίτη ο Απόλλων Λάρισας

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος μετά την απόκτηση των Παπαζαχαρία, Χατζή και Λουκά, ενέταξε στο δυναμικό του δύο ακόμα παίκτες.

Ο λόγος για τους Γιάννη Ανδρέου και Πέτρο Κραβαρίτη (εξ. φωτό). Ο πρώτος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Πανθηναϊκού, ενώ την σεζόν 2014 -15 αγωνιζόταν στον Τύρναβο.

Όσον αφορά τον Κραβαρίτη, παίζει στην θέση του τερματοφύλακα και την περυσινή σεζόν, αγωνιζότα στην Σπάρτη ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Θρασύβουλο, Ρόδο, Ένωση Ερμιονίδας και Εθνικό Γαζώρου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Λαρισαίου Ιωάννη Ανδρέου.

Ο Ανδρέου γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1997 στην Λάρισα.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ηλικιακά από την ΑΕΔ Νικαίας και κατόπιν μεταπήδησε στην ομάδα Κ-20 του Τυρνάβου, όταν αυτήν αγωνιζόταν στην Football League.

To ανάστημα του, όμως σε συνάρτηση, με τον κοντρολαρισμένο τρόπο παιχνιδιού του, έστειλαν τον Ανδρέου στον Παναθηναϊκό και στην Κ-20 αυτού, από όπου έρχεται και πάλι στην Λάρισα και στην ομάδα μας, με σκοπό να παίξει καλά, να διακριθεί και να καθιερωθεί.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ με πολύ καλό άλμα και αρκετά δυνατό στον τρόπο αντιμετώπισης των αντιπάλων.

Γιάννη καλωσήρθες στον Απόλλωνα!
Tον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό υποδέχθηκε στον Απόλλωνα, ο διοικητικός της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος.

Ο Απόλλων Λάρισας απέκτησε τον Ανδρέου (pics)

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στα πλαίσια της ενίσχυσης της, και κάτω από τα γκολπόστ ανακοινώνειτην απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα Πέτρου Κραβαρίτη.

Ο Πέτρος είναι γεννηθείς στην 31/08/1987 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Στον Απόλλωνα έρχεται μετά, από δύο χρονιές στην Σπάρτη, όπου την μία πανηγύρισε την άνοδο στην Football League, συμβάλοντας τα μέγιστα και με 25 συμμετοχές.

Στην υποδοχή του, ήταν ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Θανάσης Μαμάκος.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις