Ο Κώστας Λιάρος στο Μαγνησιακό

Τη μεταγραφή ενός πολύ σπουδαίου παίκτη, βασικό γρανάζι για κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκε, ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός. Πρόκειται για τον επιθετικό μέσο Κώστα Λιάρο, ο οποίος έχει περάσει και στο παρελθόν από την ομάδα του Μαγνησιακού…

στην οποία ουσιαστικά μεγάλωσε κι ανδρώθηκε, κατακτώντας τότε και τον πρώτο του τίτλο.
Η πορεία του Κώστα Λιάρου είναι πολύ σημαντική, με πέρασμα από πολλές ομάδες τόσο στην πόλη μας, όσο κι εκτός, μετρώντας την κατάκτηση δυο “νταμπλ” και ενός ακόμη κυπέλλου ΕΠΣΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαγνησιακού έχει ως εξής:

“Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Λιάρο, τον οποίο καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας
Ο Κώστας Λιάρος γεννήθηκε στις 21-01-1987 στο Βόλο κι έχει πολύ πλούσια καριέρα, με πέρασμα από πολλές ομάδες, αλλά και πολλούς τίτλους. Αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ ή επιτελικός μέσος κι αποτελεί παίκτη βαρόμετρο σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε…
Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε στην ηλικία των 7 ετών από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, όπου παρέμεινε ως την ηλικία των 13 ετών, οπότε για πρώτη φορά ήρθε στο Μαγνησιακό, με τον οποίο πέτυχε την πρώτη του άνοδο στη Δ’ Εθνική. Παρέμεινε στην ομάδα πραγματοποιώντας πολλές συμμετοχές, ιδιαίτερα στο β’ γύρο του πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής, παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου στη Δ’ Εθνική, όπου παρέμεινε δυο χρόνια κάνοντας το πρώτο “νταμπλ”, αφού κατέκτησε πρωτάθλημα- άνοδο στη Γ’ Εθνική αλλά και Κύπελλο.
Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε για πρώτη φορά στην ομάδα του Θησέα με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο ΕΠΣΘ αγωνιζόμενος και πάλι στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, όπου παρέμεινε για ενάμιση χρόνο.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του εκτός Βόλου, αφού αρχικά μετακόμισε για έξι μήνες στον Ολυμπιακό Καλαμάτας για τη Δ’ Εθνική και το καλοκαίρι του 2011 μετακινήθηκε στον Παναργειακό όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια.
Το 2013 επέστρεψε στην πόλη μας και φόρεσε η φανέλα του Σαρακηνού για ένα χρόνο και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Πύρασο με τον οποίο κατέκτησε το δευτερο “νταμπλ” με πρωτάθλημα- άνοδο στη Γ’ εθνική, αλλά και Κύπελλο ΕΠΣΘ.
Ακολούθησε δεύτερο πέρασμα από το Θησέα, όπου έμεινε δυο χρόνια, για να μετακινηθεί την προηγούμενη χρονιά αρχικά στον Ηρακλή Βόλου και μετά το μέσον της σεζόν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μεταγράφηκε στον Ιάσονα Αλ. Μεριάς.

Δήλωση Κώστα Λιάρου
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γυρνάω στην ομάδα που ανδρώθηκα και με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα ξαναγωνιστώ σ’ αυτό το ιστορικό Σωματείο και εύχομαι να πάνε όλα καλά, να επιτύχουμε όλους τους στόχους και μακάρι να κλείσω την καριέρα μου εδώ…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις