Φορ, χαφ και… βλέπει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Αθήνα, ετοιμάζεται για το crash test της Τετάρτης κόντρα στη Γάνδη (19/07, 20:30) και έχει στην άκρη του μυαλού της το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/07, 20:30) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οποιαδήποτε, ενίσχυση στο ρόστερ της Ένωσης, το οποίο έχει συμπληρωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, θα γίνει μετά τα δύο ματς με την ομάδα της Ρωσίας. Αυτό αποφασίστηκε στην τελευταία επαφή που είχε ο Μανόλο Χιμένεθ με τη διοίκηση και στόχος πλέον είναι να παρουσιαστούν οι «κιτρινόμαυροι» όσο το δυνατόν καλύτεροι σε αυτές τις αναμετρήσεις και προς το παρόν πάνε στην άκρη τα μεταγραφικά ζητήματα.
Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει η ΑΕΚ να δουλεύει πάνω σε υποθέσεις που έχει εντοπίσει εδώ και καιρό. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός φορ και ενός χαφ. Αν κριθεί στην πορεία ότι υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση θα γίνουν περισσότερες κινήσεις από πλευράς Ένωσης που έχει υψηλούς στόχους και μιλάει ξεκάθαρα για πρώτη φορά μετά από καιρό για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις